Ιταλοί δήμαρχοι προσφέρουν το μισθό τους για τη διάσωση της Ελλάδας.

  • Αναρτήθηκε: 18.2.12 -
Οι Iταλοί δήμαρχοι Marco Galdi, της κωμόπολης Cava de Tirreni, και Giovanni Moscatiello, της πόλης Baronissi, αποφάσισαν να προσφέρουν το μισθό τους προς συμπαράσταση του ελληνικού λαού!


Ο Galdi έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της Κομισιόν, στον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, στον Ιταλό Πρωθυπουργό και στον Έλληνα Πρωθυπουργό ότι θα καταβάλλει το μισθό του τρέχοντα μήνα, ύψους 1.100 ευρώ για τη στήριξη του ελληνικού λαού. Ο ίδιος δήλωσε: "Στην Ευρώπη υπάρχει ένας λαός που λέει ότι δεν έχει αδέλφια. Και σε αυτή την ιστορική στιγμή έχει δίκιο. Κανένας στον κόσμο δε φέρεται με αδελφοσύνη προς τον ελληνικό λαό. Η Ευρώπη σήμερα κρίνεται. Αν εγκαταλείψει την Ελλάδα θα απορρίψει οριστικά την ιδέα της Ευρώπης, την οποία θέλουμε και αγαπάμε".

Ο Moscatiello ακολούθησε την ίδια κίνηση ενισχύοντας και αυτός με το μισθό του, ύψους 780 ευρώ και δήλωσε: "Όσοι κυβερνούν τα χρόνια αυτά στην Ελλάδα, οπωσδήποτε διέπραξαν σοβαρότατα λάθη, αλλά θα είμαστε και εμείς άλλο τόσο ανεύθυνοι αν δε στηρίξουμε με κάθε δυνατό μέσο αυτή τη χώρα, η οποία είναι η κοιτίδα του πολιτισμού".

Αυτά θα πρέπει να τα βλέπουν οι δικοί μας πολιτικοί, οι οποίοι μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και να ντρέπονται οι άθλιοι.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ προς τους δύο δημάρχους για την κίνησή τους!!