Το iPhone 6 θα μπει στην παραγωγή τον επόμενο μήνα

Αππλε
Μεγαλύτερες οθόνες για το επόμενο iPhone της Apple και θα αρχίσει να γίνεται κοντά στο Τόκιο ήδη από τον Μάιο, λένε πηγές..


Θα μπορούσαν οι προμηθευτές της Apple να αρχίζουν την κατασκευή οθονών για το επόμενο iPhone στις αρχές του επόμενου μήνα, σύμφωνα με εξακριβωμένες πηγές. Το Πρακτορείο Reuters αναφέρεται σε ανώνυμους του είδους, οι οποίοι λένε ότι τα επόμενα smartphone θα έρχονται σε δύο μεγέθη και τα δύο μεγαλύτερα από τα iPhone 5s.

Το 4.7-ιντσών έχει οριστεί να είναι το πρώτο από τη γραμμή παραγωγής στο για την έναρξη του φθινοπώρου, Ακολουθούμενη από μια 5.5-ιντσών έκδοση.
 
Τα iPhone των τελευταίων μοντέλων είναι μόλις τέσσερις ίντσες, και είναι σημαντικά μικρότερα από τα αντίπαλα smartphones της Samsung.

Οι τρέχουσες 5s iPhone:
Και οι δύο από τις νέες συσκευές της Apple αναμένεται να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το in-cell τεχνολογία οθόνης αφής, που επιτρέπει για ένα λεπτότερο τηλέφωνο.

Αλλά οι δυσκολίες με την τεχνολογία σε μεγαλύτερες οθόνες της προκάλεσε μια απόφαση να καθυστερήσει την παραγωγή των εκδόσεων 5.5-ιντσών, δήλωσαν οι πηγές. Στην Ιαπωνία θα φέρεται να είναι ο πρώτος προμηθευτής, που θα ξεκινήσει ήδη από τον Μάιο την παραγωγή στο εργοστάσιό της στο Mobara, ανατολικά του Τόκιο, Οι άλλοι θα πρέπει να αρχίσουν παραγωγή γύρω στον Ιούνιο.

0 σχόλια: