Η Microsoft βελτιώνει την παρακολούθηση της τηλεόρασης από το Xbox

ΧΒΟΧ ΟΝΕ
Ενέργειες της Microsoft το 2014 έχουν καταστήσει σαφές ότι τα media και η άνετη πλοήγηση είναι τα βασικά μέρη της ατζέντας της για το Xbox One.

Η Microsoft αποκάλυψε μερικά νέα σήμερα, ως αναφορά τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης της τηλεόρασης/ ταινιών και λειτουργίες πλοήγησης. Οι περισσότεροι από αυτές, επομένως, έχουν να κάνουν με το Smart Glass, τη νέα εφαρμογή της δεύτερης-οθόνης της Microsoft για κινητές συσκευές.

Ο Ben Smith από την ομάδα του Xbox TV, είπε σε ένα βίντεο που κυκλοφόρησε σήμερα, "Η αποστολή μας είναι να βελτιώσουμε την τηλεόραση για το Xbox One."

Κατά πρώτον "να παίζει οπουδήποτε" χαρακτηριστικό που ξεκινά αυτή την εβδομάδα. Όταν παρακολουθείτε περιεχόμενο βίντεο Xbox, θα σας επιτρέπει τη μετάβαση ανάμεσα σε ένα Xbox, Xbox 360, τα Windows 8, Windows Phone 8, και το Web στο Xboxvideo.com. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να μη χάνεται καμιά ταινία ή επεισόδιο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Μία από τις νέες δυνατότητες της εφαρμογής "Smart Glass" πλοήγηση προς τον πλήρη κατάλογο των επιτευγμάτων, των προκλήσεων και βίντεο κλιπ για ένα παιχνίδι χωρίς άλμα μέσα από πολλαπλές οθόνες. "Ως εκ τούτου, θα επιτρέψει την προβολή των ανθρώπων, που έχετε παίξει πρόσφατα και θα μπορείτε να στείλετε μια πρόσκληση σε ένα φίλο σας να του ζητήσετε να ξαναπαίξει μαζί σας." Η ροή δραστηριότητας ταιριάζει τώρα στον τρόπο που φαίνεται στις κονσόλες Xbox και Xbox Live. 

Ειδοποιήσεις μηνυμάτων μπορούν τώρα να αποστέλλονται στο κινητό σας τηλέφωνο. Έτσι η Smart Glass εφαρμογή μπορεί τώρα να ξεκινήσει μια εφαρμογή της Microsoft σε multitasking (ταυτόχρονη εκτέλεση πολλών ενεργειών), που κρατά τις εφαρμογές να εκτελούνται στο παρασκήνιο μέχρι να τις χρειαστείτε ξανά.

Τα παρακάτω χαρακτηριστικά θα είναι διαθέσιμα στο κοινό, μόνο εφόσον δοκιμαστούν πλήρως. Ορισμένα ευρωπαϊκά και καναδικά Xbox Live μέλη θέλουν να δουν λίστες TV, αγαπημένα, και εφαρμογές κανάλια να έχουν προστεθεί στην κεντρική διεπαφή OneGuide Xbox One, καθώς και τις φωνητικές εντολές του Kinect, που τους επιτρέπει να ελέγχουν τον AV εξοπλισμό τους. 

Τα χαρακτηριστικά αυτά είναι ήδη διαθέσιμα στις ΗΠΑ Τέλος, Smart Glass θα πάρει την ολοκλήρωση DVR, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας να προγραμματίσετε νέες εγγραφές και να παρακολουθήσετε τα εγγεγραμμένα περιεχόμενα. 
 
Οι προσθήκες στο Smart Glass το καθιστούν αρκετά ευέλικτο. "Εμείς πραγματικά εξετάζουμε τη Smart Glass εφαρμογή και νομίζω ότι είναι το απόλυτο τηλεχειριστήριο," είπε ο Smith.

0 σχόλια: