Ποια είναι η επόμενη έκπληξη της Microsoft για iPad, iPhone και Android;

 Η σουίτα γραφείου της Microsoft για το iPad, το iPhone και το Android είναι τώρα ελεύθερη
 Η σουίτα γραφείου της Microsoft για το iPad, το iPhone και το Android είναι τώρα ελεύθερη. Σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, ο γίγαντας του λογισμικού αναδιοργανώνοντας τη στρατηγική της στα κινητά για να
κρατήσει τους καταναλωτές εθισμένους στο Word, Excel και PowerPoint έγγραφα. Ξεκίνησε από σήμερα, ότι δεν χρειάζεται πλέον μια συνδρομή του Office 365 για να επεξεργαστεί τα έγγραφα ή την αποθήκευσή τους στο cloud. Η κίνηση αυτή έρχεται λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση της Microsoft της στρατηγικής συνεργασίας με τη Dropbox για να ενσωματώσει την υπηρεσία αποθήκευσης cloud στο Office σε ολόκληρη την επιφάνεια εργασίας, του κινητού, και στο διαδίκτυο. Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε το Office για iPad και να αποθηκεύσετε όλα τα έγγραφά σας στο Dropbox χωρίς να πληρώσετε στη Microsoft τίποτα καθόλου. Η Microsoft έχει επίσης κυκλοφορήσει σήμερα μια ολοκαίνουργια iPhone εφαρμογή, μαζί με μια προεπισκόπηση του Office για Android tablet όλα με την ενσωμάτωση της αποθηκευτικής υπηρεσίας του Dropbox.

Δωρεάν Office για κινητά ακούγεται τρελό, αλλά αυτό είναι πραγματικό;

Το σχέδιο της Microsoft μπορεί να ακούγεται τρελό στους περισσότερες, και με την πρώτη ματιά είναι εύκολο να έρθει σε αυτό το συμπέρασμα, αλλά η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι ένα θέμα το πως διακινούνται δωρεάν εφαρμογές web του στο κινητό. «Είναι μια επέκταση της στρατηγικής που έχουμε,» εξηγεί ο επικεφαλής της Microsoft μάρκετινγκ Μιχαήλ Atalla. «Δεν είναι μια συνολική στρατηγική στροφή, αλλά η επέκταση της υπάρχουσας στρατηγικής». Η Microsoft προσφέρει δωρεάν εφαρμογών του Office σε απευθείας σύνδεση, και ο Atalla υποστηρίζει ότι οι πρόσφατες αλλαγές του μοντέλου ανάπτυξης στο εσωτερικό της Microsoft επέτρεψαν στην εταιρεία να ανοίξει την λειτουργικότητα επεξεργασίας στα κινητά των πελατών. "Παίρνουμε την ίδια εμπειρία του χρήστη και του παρέχουμε σε απευθείας σύνδεση με τις εγγενείς εφαρμογές του iOS και Android. Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας μπορούν να είναι παραγωγικοί σε όλες τις συσκευές που έχουν."


Ενώ οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το Office στα κινητά θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στις εφαρμογές δωρεάν, η Microsoft δεν επεκτείνει αυτή τη δωρεάν λειτουργικότητα για τις επιχειρήσεις. Απαιτείται μια συνδρομή του Office 365 για να επεξεργαστείτε τα έγγραφα που είναι αποθηκευμένα στο OneDrive για επιχείρηση ή Dropbox για τις επιχειρήσεις, μια σαφής ένδειξη πώς η Microsoft θα συνεχίσει να κερδίζει χρήματα από τις χιλιάδες επιχειρήσεις που βασίζονται στη σουίτα παραγωγικότητας και της πλατφόρμας cloud. "Θα εξακολουθήσει να υπάρχει τιμή συνδρομής, πιο ξεκάθαρη και εύκολα αναγνωρίσιμη στον εμπορικό χώρο, αλλά και στο χώρο των καταναλωτών γύρω από την προηγμένη συγγραφή, ανάλυση, παρουσίαση, και την απεριόριστη αποθήκευση με OneDrive." είπε ο Attala.
πηγή :The Verge

0 σχόλια: