Η ανακύκλωση από καπάκια γίνεται φιλανθρωπικό έργο

Ανακύκλωση από πλαστικά καπάκια
Ο σύλλογος παραπληγικών στις πόλεις των Γιαννιτσών, Λαμίας, Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης με σύνθημα "Μην τα πετάς, Φέρ'τα σε εμάς!" συγκεντρώνει πλαστικά καπάκια για φιλανθρωπικό σκοπό..


Ο στόχος των παραπληγικών συλλόγων είναι να μαζέψουν καπάκια και πλαστικά μπουκάλια για ανακύκλωση, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για αγορά αναπηρικών αμαξιδίων.

Όπως διευκρίνισε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών, Γιώργος Αυγουστίδης,  ο ίδιος έχει συνάψει μια συμφωνία με εταιρία ανακύκλωσης η οποία για κάθε τόνο πλαστικού δίνει στο Σύλλογο 150 - 180 ευρώ.

Οι ποσότητες των πλαστικών που απαιτούνται για να συγκεντρωθούν τα χρήματα για μια αγορά αμαξιδίου είναι μεγάλες και για αυτό αποθηκεύονται σε μια αποθήκη του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, χώρο τον οποίο παραχώρησε ο Δήμαρχος κος Μπουτάρης.

Τα γραφεία του Συλλόγου των Παραπληγικών Θεσσαλονίκης βρίσκονται στην οδό Σιγάλα 9 με γωνία Καθηγητού Νικολάου Παπαδάκη 41 στην περιοχή Βούλγαρη. Σε αυτή τη διεύθυνση μπορούν οι ευαισθητοποιημένοι πολίτες να παραδίδουν τις ποσότητες από τα καπάκια και τα πλαστικά μπουκάλια που κράτησαν για αυτό το φιλανθρωπικό σκοπό.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο παράρτημα Μακεδονίας του Συλλόγου Παραπληγικών στο τηλέφωνο: 2310-310210.

0 σχόλια: