Ο Πούτιν χάνει τη διαχρονική στήριξη της Ρωσικής ελίτ;

Ένας πολιτολόγος βλέπει τη διαχρονική στήριξη της Ρωσικής ελίτ να εξαφανίζεται από τον Πούτιν.
Στο ρωσικό πληθυσμό είναι δημοφιλής ο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η ελίτ, ωστόσο, θέλει ο πρόεδρος να παραιτηθεί, σύμφωνα με την εκτίμηση ρώσων
πολιτιλόγων. Η δολοφονία του Μπόρις Nemtsov ωφελεί την αντιπολίτευση.

Βερολίνο. Ο Ρώσος πολιτικός επιστήμονας Μπόρις Kagarlizki αναμένει η πτώση του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. Ακόμη και αν ο αρχηγός του Κρεμλίνου απολαμβάνει υψηλή δημοτικότητα μεταξύ του πληθυσμού, είναι μόνο σημαντικό το πώς η ελίτ συμπεριφέρονται με τον Πρόεδρο, Kagarlizki δήλωσε στην εφημερίδα «Neues Deutschland»

"Αυτοί είναι περίπου 300 άτομα. Προηγουμένως, αυτοί οι 300 έχουν υποστηρίξει τον Πούτιν, τώρα δεν τον υποστηρίζουν. Θέλουν να παραιτηθεί". Ο Kagarlizki ηγείται στη Μόσχα του Ινστιτούτου της Παγκοσμιοποίησης και Κοινωνικών Κινημάτων. Πίσω από τη δολοφονία του πολιτικού της αντιπολίτευσης Μπόρις Nemtsov Kagarlizki "υποθέτει ότι είναι μέρος της ρωσικής μυστικής υπηρεσίας, που θέλει τον Πούτιν να παραιτηθεί και να κάνει η Ρωσία ειρήνη με τη Δύση".

Αυτό το μέρος της ρωσικής μυστικής υποστηρίζει τη φιλελεύθερη παράταξη στην κυβέρνηση. "Δεν υπάρχει επίσης καμία αμφιβολία ότι ο Πούτιν δεν επωφελείται από αυτή τη δολοφονία. "Η δολοφονία ωφελεί την αντιπολίτευση. Βάλανε στον Πούτιν ένα σώμα μπροστά στην πόρτα του". Ο Nemtsov πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε την περασμένη Παρασκευή σε δρόμο πίσω από το Κρεμλίνο.

0 σχόλια: