ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

  • Αναρτήθηκε: 25.11.11 -
Ένας επιβάτης σε πτήση από την Ταϊβάν προς το Χο Τσι Μινχ αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόστιμο, μετά την προσπάθειά του να ανοίξει τη θύρα  κινδύνου, νομίζοντας ότι ήταν η τουαλέτα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ την Πέμπτη.


Ο 81 ετών άνδρας από την Ταϊβάν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα σε ώρα πτήσης προς το Βιετνάμ, αλλά αναχαιτίστηκε από άλλο επιβάτη, αναφέρει η  εφημερίδα Dan Tri.


Ο άνθρωπος, ο οποίος δήλωσε ότι μπέρδεψε την έξοδο για την πόρτα της τουαλέτας, θα του επιβληθεί πρόστιμο έως 20 εκατ. ντονγκ (960 δολάρια).


Δεν είναι συνήθως δυνατόν να ανοίξουμε τις πόρτες των εμπορικών αεροσκαφών σε υψόμετρο, καθώς ανοίγουν προς τα μέσα και εμποδίζονται από την πίεση στην καμπίνα. Αλλά η προσπάθεια εξακολουθεί να είναι αδίκημα.
Νωρίτερα αυτό το μήνα, ένας 22χρονος φοιτητής άνοιξε την πόρτα έκτακτης ανάγκης, στην πτήση από Χο Τσι Μινχ προς Ανόι αλλά το αεροπλάνο βρισκόταν ακόμα στον αεροδιάδρομο.

Ο μαθητής, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι ήταν η πρώτη του πτήση, είπε ότι άνοιξε την πόρτα για να απολαύσει τη θέα. Το αεροπλάνο καθυστέρησε για πάνω από δύο ώρες.



Πηγή: m.iol.co.za