Πιο ακριβό το 'Ultra'

Netflix logo
Το Netflix προσφέρει τρία επίπεδα ροής.
Το Basic σας δίνει πρόσβαση στην ανάλυση SD, το Standard σας δίνει πρόσβαση σε ανάλυση HD και το Premium καλύπτει ανάλυση 4K και HDR.

Η Netflix εξετάζει το ενδεχόμενο μετακίνησης HDR (High Dynamic Range) σε μια πιο ακριβή εκδοχή την Ultra. Με άλλα λόγια, αύξηση των τιμών. Ορισμένοι χρήστες βλέπουν επίσης αλλαγές σε πόσες ταυτόχρονες ροές θα επιτρέπονται. Ένας δήλωσε ότι στην Αυστρία βλέπει 1 ροή για τα σχέδια Basic και Standard, 2 ταυτόχρονες ροές για το σχέδιο Premium και 4 για το σχέδιο Ultra.

Παρακάτω βλέπετε τιμολόγηση για τη Γερμανία:
τιμολόγηση για τη Γερμανία

Μπορεί να ακούγεται περίεργο να δοκιμάζετε μια αύξηση των τιμών, αλλά το Netflix συχνά δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά ή αλλαγές με τους χρήστες του για να αξιολογήσει τα αποτελέσματα. Διαφορετικές ομάδες χρηστών βλέπουν διάφορες υλοποιήσεις του νέου χαρακτηριστικού ή της αλλαγής. Αυτή τη φορά, η εταιρεία ελέγχει την επιλογή της τιμής.

"Δοκιμάζουμε συνεχώς νέα πράγματα στο Netflix και αυτές οι δοκιμές συνήθως διαφέρουν σε χρονικό διάστημα. Σε αυτήν την περίπτωση, δοκιμάζουμε ελαφρώς διαφορετικά σημεία τιμών και χαρακτηριστικά για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές εκτιμούν το Netflix. Όλοι δεν θα δουν αυτό το τεστ και ίσως να μην προσφέρουμε ποτέ στα μέλη μας συγκεκριμένα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δοκιμή ", γράφει το Netflix.

Μια επιλογή χρηστών στην Ιταλία, τη Γερμανία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες βλέπουν το νέο σχέδιο Ultra.

Δεν είναι ξεκάθαρο ούτε για το Dolby Atmos.

Η Netflix μπορεί να αποφασίσει να μην προχωρήσει με την αλλαγή. Η εταιρεία λέει ότι δεν έχει ακόμη ληφθεί απόφαση. Η Netflix αύξησε πρόσφατα τις τιμές της στις ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο τον Οκτώβριο του 2017.

0 σχόλια: