Η Microsoft φέρνει στο Office τη Cortana.

Η Microsoft φέρνει τη Cortana τη ψηφιακό βοηθός του στο Office. Ο γίγαντας του λογισμικού δοκιμάζει αυτή την περίοδο ένα"  Βοηθό
εργασίας" μια εφαρμογή που έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιήσει τη Cortana να ανοίγει, να επεξεργαζεται και να μοιράζεται έγγραφα χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές. Η αρχική εφαρμογή της Microsoft είναι απλώς ένα πρωτότυπο τώρα, αλλά πηγές που γνωρίζουν τα σχέδια της εταιρείας έχουν πει ότι πρόθεση είναι, ότι θα ενσωματώσει τη Cortana στο Office για desktop υπολογιστές αλλά και σε όλες τις κινητές πλατφόρμες σύντομα.

Τελικά η Cortana θα μπορεί να χρησιμοποιείται και σε άλλα λειτουργικά συστήματα iOS και Android. 

Αυτό θα μπορούσε να δούμε ότι η Cortana να χρησιμοποιείται σε iOS και Android στο μέλλον, ή τουλάχιστον τα βασικά χαρακτηριστικά της να λειτουργούν σαν το ψηφιακό βοηθό της Microsoft. Λαμβάνοντας υπόψη τις πρόσφατες κυκλοφορίες της Microsoft του Office για iOS και Android, καθώς και τη συνεχιζόμενη έμφαση στην ευαισθητοποίηση των υπηρεσιών και είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες εφαρμογών της, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι η Cortana θα κάνει το άλμα τελικά. Το Business Insider ανέφερε το Νοέμβριο ότι ο Julie Larson-Green της Microsoft επιβεβαίωσε ότι η Cortana θα μπορεί να χρησιμοποιείται και σε άλλα λειτουργικά συστήματα, και η ενσωμάτωση στο Office είναι μέρος μιας σειράς σχεδίων για τον ψηφιακό βοηθό.

0 σχόλια: