ΑΓΓΛΙΑ: ΟΙ ΠΙΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΚΑΔΟΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  • Αναρτήθηκε: 27.1.12 -
Στο Λονδίνο έκαναν την εμφάνισή τους οι πιο σύγχρονοι και πρωτότυποι κάδοι ανακύκλωσης. Οι συγκεκριμένοι κάδοι έχουν τη δυνατότητα, μέσω Wi-Fi, να αναμεταδίδουν τις τελευταίες οικονομικές ειδήσεις. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν εγκατεστημένες μόνο 25 μονάδες στους δρόμους του Λονδίνου, αλλά μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι προγραμματισμένο να εγκατασταθούν ακόμα 75.


Το κόστος κατασκευής και εγκατάστασης ανέρχεται στις 30.000 λίρες Αγγλίας, αλλά η χωρητικότητα είναι αρκετά καλή και προσφέρουν ευκολία στο άδειασμά τους από τους σκουπιδιάρηδες.


Η εταιρία που τους τοποθετεί υποστηρίζεται από ιδιωτικές επενδύσεις εργαζομένων και επιχειρηματιών της πόλης. Αυτό το βρετανικό project, εκτός από το Λονδίνο, αρχίζει να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο. Μεγάλες πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Τόκιο και συνοικίες της Σιγκαπούρης ενδέχεται να τους χρησιμοποιήσουν. Πιο συγκεκριμένα στην Νέα Υόρκη, στην περιοχή του Μανχάταν, όπου βρίσκονται τα χρηματιστήρια, συμφώνησαν να εγκαταστήσουν μια μονάδα δοκιμαστικά. Το Τόκιο και η Σιγκαπούρη βρίσκονται σε συνομιλίες για να κλείσουν μια συμφωνία.




Πηγή: dailymail