ΚΙΝΑ: ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ BODYGUARDS

  • Αναρτήθηκε: 24.1.12 -
Οι Κινέζες Bodyguards υφίστανται πραγματικά πολύ σκληρή εκπαίδευση. Αυτό διακρίνεται από τους μορφασμούς του προσώπου, τη στιγμή που σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι.


Στην εκπαίδευση πήραν μέρος 20 γυναίκες, οι περισσότερες από τις οποίες είναι απόφοιτες πανεπιστημίου. Κάθε εκπαιδευόμενος περνάει από εκπαίδευση 10 μηνών, όπου αναπτύσσει δεξιότητες στην αναγνώριση, στην καταπολέμηση της τρομοκρατίας, στις πολεμικές τέχνες και στην εθιμοτυπία των επιχειρήσεων. Ο καλύτερος εκπαιδευόμενος από την ομάδα καλείται επίσης να μελετήσει περαιτέρω στη Διεθνή Ακαδημία Ασφάλειας στο Ισραήλ.


Η άνθιση της οικονομίας στην Κίνα και η αύξηση του πλούτου, που προκλήθηκε από την υψηλή ζήτηση των κινέζικων προϊόντων, αύξησε δραματικά και τις υπηρεσίες σωματοφυλάκων. Οι απόφοιτοι αυτής της σχολής προσβλέπουν σε μια καλοπληρωμένη καριέρα αν προσληφθούν από πλούσιους επιχειρηματίες. Αυτό ισχύει ειδικά για τις γυναίκες και προτιμώνται γιατί είναι λιγότερο ευδιάκριτες σε σχέση με τους άνδρες συναδέλφους τις και επιπλέον γιατί μπορούν να αναλαμβάνουν και άλλους ρόλους, όπως της γραμματέας και της νταντάς.


Οι γυναίκες σωματοφύλακες είναι συχνά πιο καλοπληρωμένες σε σχέση με τους άνδρες συναδέλφους τους και κερδίζουν μέχρι 100$ τη μέρα, επειδή μπορούν να αναλαμβάνουν πολλούς ρόλους. Αν σκεφτεί κανείς ότι οι μέσες ετήσιες αποδοχές στην Κίνα είναι 1500$, τότε μπορεί να καταλάβει κανείς γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη ζήτηση σε αυτή τη δουλειά και στην αύξηση των πλούσιων γυναικών.


Πηγή: dailymail