Ο Nigel Farage προτείνει τη διάλυση της ευρωζώνης

  • Αναρτήθηκε: 10.5.12 -
Ο Nigel Farage προειδοποιεί για μαζικές ταραχές και επαναστάσεις, λόγω των μέτρων που επιβάλλει η ΕΕ στην Ελλάδα, όπου προκάλεσαν μεγάλη δυστυχία. Μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υποστήριξε ότι η άνοδος των ακραίων κομμάτων θα μπορούσε να προκαλέσει την αναγέννηση του εθνικοσοσιαλισμού σε χώρες όπως η Ελλάδα..


"Όταν οι άνθρωποι σηκωθούν για να μιλήσουν για τη μεγάλη επιτυχία της ΕΕ, δεν είμαι σίγουρος ότι θα το πιστεύουν πραγματικά. Όλα πήγαν στραβά και ο Τιτανικός της ΕΕ χτύπησε τώρα το παγόβουνο. Είναι μια Ευρωπαϊκή Ένωση της οικονομικής αποτυχίας, της μαζικής ανεργίας και της χαμηλής ανάπτυξης".

"Αντιμετωπίζουμε μια προοπτική μαζικής πολιτικής αναταραχής, ίσως ακόμη και μιας επανάστασης σε ορισμένες χώρες, οι οποίες οδηγούνται στο σύνολό τους σε απόλυτη απόγνωση. Στην Ελλάδα αυτό που είδαμε την περασμένη Κυριακή, θύμιζε τις γερμανικές εκλογές του 1932. Είδαμε την κατάρρευση του status-quo και την άνοδο της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς".

"Αυτή η κατάσταση θα μπορούσε να προκαλέσει ακόμη και την αναγέννηση του εθνικοσοσιαλισμού στην Ευρώπη. Διακυβερνούμε με τον λάθος τρόπο. Πρέπει να διαλύσουμε την ευρωζώνη. Πρέπει να ελευθερώσουμε αυτές τις Μεσογειακές χώρες".

Δείτε επίσης:

Συνέντευξη Nigel Farage: Καταστρέφουν την Ελλάδα (Video)


Πηγή: bbc