Η Microsoft σαν μια κίνηση προσφοράς δίνει 30 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου στο OneDrive.

Η Microsoft χρησιμοποιεί το λανσάρισμα των νέων μοντέλων iPhone σαν μια κίνηση προσφοράς. Αν κατεβάσετε την εφαρμογή για την υπηρεσία

αποθήκευσης OneDrive και τη ενεργοποιημένη φωτογραφία-Autoupload ενεργοποιείται η λειτουργία, που περιλαμβάνει το χαρακτηριστικό τα 30 GB ελεύθερου χώρου. Η προσφορά ισχύει για iOS, Windows Phone, Android και Windows. 

30 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για Onedrive. Χρονικά περιορισμένο.

Για να κάνει τα πράγματα λίγο πιο συναρπαστικά, ανακοίνωσε η Microsoft ότι κάνει κίνηση προσφοράς για σύντομο χρονικό διάστημα (Παρασκευή βράδυ). Αν θέλετε να καρπωθείτε γενναιόδωρο κομμάτι της αποθήκευσης στο OneDrive, ισχύει μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα επιστρέψει και πάλι στους νέους πελάτες, ως συνήθως τα 15 GB αποθηκευτικού χώρου.

 30 GB δωρεάν αποθηκευτικού χώρου για Onedrive. Για όλα τα συστήματα.

 Για να μην διακινδυνεύσει την οργή ​​των υφιστάμενων πελατών της και άλλων χρηστών των συστημάτων, η Microsoft επεκτείνει την κίνηση προσφοράς για μεγαλύτερα iPhones, καθώς και τα Android και Windows Phones. Όποιος έχει την εφαρμογή ήδη σε χρήση και η φωτογραφία-Auto Upload για iOS, Android, Windows Phone ή Windows ενεργοποιείται μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου, λαμβάνει δε 30 GB αποθήκευσης για δωρεάν.

0 σχόλια: