To Facebook σχεδιάζει αυτόνομο δίκτυο για το γραφείο; "Το Facebook στη δουλειά".

Ο Mark Zuckenberg διευθυντής του Facebook
Στο Facebook είναι δύσκολο να διαχωριστούν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα. Αλλά  προφανώς αυτό που θέλει να αλλάξει
η εταιρεία είναι με ένα άλλο εντελώς νέο δίκτυο. 

Το Facebook σχεδιάζει δίκτυο για το γραφείο

Μέχρι στιγμής λέγεται ότι σε πολλά γραφεία το Facebook έχει απαγορευτεί. Αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει σύντομα. Σύμφωνα με τους «Financial Times», η αμερικανική εταιρεία εργάζεται πάνω σε ένα εντελώς νέο δίκτυο που ονομάζεται "Το Facebook στη δουλειά".

Αυτό θα πρέπει να μην έχει καμία σχέση με το συμβατικό Facebook. Έτσι, οι χρήστες θα πρέπει να ορίσουν ένα νέο προφίλ.

Η επιχειρηματική έκδοση θα επιτρέψει τις αμοιβαίες εργασίες για έργα, επίσης την επεξεργασία εγγράφων ή την επικοινωνία με τους συναδέλφους. Θετική επίδραση ίσως θα υπάρχουν λιγότερα email.

Η οπτική του συστήματος θα είναι βασισμένο στο μέχρι τώρα δίκτυο, έτσι ώστε να περιέχει κάποια διακίνηση μνημάτων. Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γεμίσει με βίντεο διακοπών, εικόνων και τα παρόμοια.

Με το νέο αυτό προϊόν, το Facebook θα ανταγωνιστεί ακόμη περισσότερο με εταιρείες όπως τη Microsoft, τη Google και το LinkedIn, που προσφέρουν εν μέρει συγκρίσιμες λειτουργίες.

Από το Facebook, δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το ρεπορτάζ των «Financial Times». Εάν και πότε το νέο δίκτυο θα εμφανιστεί είναι ασαφής.

πηγή : Welt

0 σχόλια: