H HTC παρουσίασε το νέο Smartphone HTC One M9,τα HTC 3D γυαλιά για εικονική πραγματικότητα και το Fitness βραχιόλι Grip.

H παρουσίαση του HTC One M9 στη έκθεση κινητών συσκευών MWC στη Βαρκελώνη.
Ένα νέο HTC One M9 που μοιάζει με το προηγούμενο Μ8, και τα τρισδιάστατα βίντεο γυαλιά παρουσιάστηκαν από τη HTC στη Βαρκελώνη. Επίσης και ένα Fitness βραχιόλι.

Τα Smartphones δεν πάνε τόσα καλά εδώ και λίγο στην HTC. Ο κατασκευαστής της Ταϊβάν είχε κάποια προβλήματα σε αυτήν την επιχείρηση κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2014. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν για πρώτη φορά σε τρία χρόνια. Σε απάντηση, η εταιρεία εργάζεται για να επικεντρωθεί στην κύρια συσκευή της, το smartphone που ονομάζεται One. Από την έκθεση κινητών MWC στη Βαρκελώνη η HTC παρουσίασε όπως αναμενόταν την επόμενη γενιά, το M9.

Ταυτόχρονα, προσπαθεί επίσης σε μια νέα αγορά, που είναι ασυνήθιστη για την εταιρεία, η οποία περιορίστηκε κατά τα τελευταία λίγα χρόνια μόνο για smartphones. Μαζί με την εταιρία ανάπτυξης παιχνιδιών για υπολογιστών Valve θέλει να αναπτύξει τα HTC 3D γυαλιά για εικονική πραγματικότητα. Τα γυαλιά που ονομάζονται Vive θα πρέπει να δοθούν στην κατανάλωση μέχρι το τέλος του έτους, όπως ανακοίνωσε η HTC στη Βαρκελώνη την Κυριακή. Μια πρώτη εκδοχή, παρουσιάστηκε στην έκθεση.

τα HTC 3D γυαλιά για εικονική πραγματικότητα
Ήδη από την άνοιξη, θέλει η εταιρεία να διαθέσει το μοντέλο της στους προγραμματιστές έτσι ώστε να μπορούν να εφεύρουν παιχνίδια και άλλες εφαρμογές για αυτό. Το χρονοδιάγραμμα είναι ενδιαφέρον, επειδή θα μπορούσε να ασκήσει πίεση στην εταιρεία το Oculus VR. Oculus VR που αγοράστηκε πέρυσι από το Facebook για δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Η εταιρεία κατασκευάζει τα γυαλιά 3-D που ονομάζεται Oculus Rift το οποίο ο, επαινέθηκε από τους εμπειρογνώμονες στο υψηλότερο επίπεδο, αλλά ακόμα δεν έχει δοθεί για εμπορική χρήση, αλλά μόνο εκδόσεις ανάπτυξης.

Το Vive παρέχει μια θέα 360 μοιρών και μετατρέπει τις κινήσεις της κεφαλής του χρήστη σε εικόνες, το λεγόμενο Head Tracking. Συμπεριλαμβάνονται δύο ασύρματα χειριστήρια, ένα για κάθε χέρι που μπορούν να αλληλεπιδράσουν με τον τρισδιάστατο κόσμο. Ο στόχος είναι πώς θα συνεργαστεί το Valve ειδικά με τα παιχνίδια. 

                                      Καλύτερη Κάμερα

Στη Βαρκελώνη, η HTC παρουσίασε επίσης νέο smartphone που ονομάζεται M9. Έχει μια οθόνη πέντε ιντσών, καλύτερη φωτογραφική μηχανή και ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή από τον προκάτοχό του Μ8. Και πάλι, το σώμα αλουμινίου με καμπυλωτή την πίσω πλευρά. Αυτή τη φορά, ωστόσο, πρέπει να έχει καλύτερη προστασία από τις γρατσουνιές.

Η κάμερα είναι 20 megapixels. Η HTC είπε, ότι ανταποκριθήκαμε στην επιθυμία των αγοραστών να είναι σε θέση να λαμβάνουν καλύτερες φωτογραφίες. Περιλαμβάνονται επίσης μια εφαρμογή για την επεξεργασία εικόνας, που μπορεί να αλλάξει σε μεγάλο βαθμό τις φωτογραφίες.
                             
                           Τα κυρίως τεχνικά δεδομένα

Λειτουργικό σύστημα:
Android 5.0.2 Lollipop, HTC Sense 7
Οθόνη: 5 ίντσες 1920 x 1080 Pixel
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 810, Οκταπύρηνος, 2 GHz
Μνήμη: 3 GB                                
Εσωτερική μνήμη: 32 GB + microSD (έως 128 GB)
Κυρίως κάμερα: 20MP, MP f2/2 ,εμπρός κάμερα 4 MP, /2.0
Συνδεσεις: Bluetooth 4.1, LTE Cat. 6, NFC, WLAN a/b/g/n/ac
Μπαταρία: 2840 mAh
Nano-SIM
Διαστάσεις:
144,6 x 69,7 x 9,61 mm Βάρος: 157 γρ.

Η HTC παρουσίασε το Fitness βραχιόλι. Το προϊόν καλείται Grip.

Η HTC παρουσίασε το Fitness βραχιόλι. Το προϊόν καλείται Grip. Είναι συμβατό με το Android και iOS και περιλαμβάνει το δικό της πομπό GPS για τον προσδιορισμό της θέσης.


Σχετικά άρθρα από την έκθεση Mobile World Congress κινητών στη Βαρκελώνη:


Από τη Δευτέρα ξεκινά η έκθεση κινητής τηλεφωνίας MWC στη Βαρκελώνη 2015.Τι αναμένεται να παρουσιαστεί εκεί.

Ο κατασκευαστής μνήμης SanDisk παρουσίασε στο Mobile World Congress, νέες λύσεις για την πρόσθετη αποθήκευση.

Η Microsoft παρουσίασε στη Βαρκελώνη στην έκθεση MWC 2 νέα smartphones το Lumia 640 και το Lumia 640 XL.

0 σχόλια: