Ο κατασκευαστής μνήμης SanDisk παρουσίασε στο Mobile World Congress, νέες λύσεις για την πρόσθετη αποθήκευση.

Τόσο μεγάλο όσο ένα σεντ: 200 gigabytes χωράνε στη νέα κάρτα μνήμης SDXC της SanDisk.
Είναι τόσο μεγάλη όσο ένα σεντ και αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες δεδομένων. Η SanDisk αποθηκεύει 200 gigabytes σε μια κάρτα μνήμης.
Αυτό δεν είναι το μόνο νέο προϊόν των κατασκευαστών μνήμης.

Ο κατασκευαστής μνήμης SanDisk παρουσίασε στο Mobile World Congress, τρεις νέες λύσεις για την πρόσθετη αποθήκευση. Είναι μια κάρτα μνήμης SDXC με 200 GB χωρητικότητα. Θα είναι σε θέση να γράψει δεδομένα σε ταχύτητες μέχρι και 90 megabytes ανά δευτερόλεπτο. Η τεράστια μνήμη του το μέγεθος ενός κέρματος του ενός σεντ θα είναι διαθέσιμη κατά το δεύτερο τρίμηνο του 2015 για περίπου 360 ευρώ.

Είναι επίσης ενδιαφέρον ότι θα συνεργαστεί με μια εφαρμογή Android του κατασκευαστή. Μαζί με την κάρτα μνήμης, θα παρέχεται μια λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, που θα μεταφέρει αυτόματα τις φωτογραφίες και τα βίντεο για την επίτευξη μιας καθορισμένης (τιμής) θέσης μνήμης από το smartphone στην κάρτα μνήμης..

                 Extra Drive για τους χρήστες της Apple

Η νέα iXpand SanDisk μνήμη έχει μια θύρα USB, μια υποδοχή Lightning για τις συσκευές της Apple.
Για τους ιδιοκτήτες των iPhone και iPad, που πρέπει ακόμη να κάνουμε χωρίς κάρτα SD ως πρόσθετη μνήμη, η SanDisk παρουσίασε στο MWC μια διευρυμένη έκδοση του δίσκου flash iXpand με 128 GB χωρητικότητα. Το memory stick θα έχει στη μία πλευρά μια θύρα USB, μια υποδοχή Lightning για τις συσκευές της Apple.

Ένα εφαρμογή που θα συμπεριλαμβάνεται θα επιτρέπει τον αυτόματο συγχρονισμό του τηλεφώνου με τη μνήμη. Τα δεδομένα μπορούν να αποθηκεύονται κρυπτογραφημένα στο iXpand. Η μονάδα θα είναι διαθέσιμη στο εμπόριο τον Απρίλιο για περίπου 135 ευρώ.
Σχετικά άρθρα από την έκθεση Mobile World Congress κινητών στη Βαρκελώνη:


Από τη Δευτέρα ξεκινά η έκθεση κινητής τηλεφωνίας MWC στη Βαρκελώνη 2015.Τι αναμένεται να παρουσιαστεί εκεί.

H HTC παρουσίασε το νέο Smartphone HTC One M9,τα HTC 3D γυαλιά για εικονική πραγματικότητα και το Fitness βραχιόλι Grip.

Η Microsoft παρουσίασε στη Βαρκελώνη στην έκθεση MWC 2 νέα smartphones το Lumia 640 και το Lumia 640 XL.

MWC: Η BlackBerry παρουσίασε στην έκθεση της Βαρκελώνης το smartphone Leap 5-ιντσών.

0 σχόλια: