Η Samsung σχεδιάζει την επιστροφή στις OLED τηλεοράσεις.

Samsung UHD OLED TV

Η Samsung εξετάζει το ενδεχόμενο να επενδύσει 2,5-4 δις δολάρια σε ένα νέο
OLED εργοστάσιο. Η κορεατική εταιρεία θα παρουσιάσει τις OLED τηλεοράσεις το αργότερο μέχρι το 2018, σύμφωνα με αρκετές αναφορές από την Κορέα.

Η Samsung προωθεί επί του παρόντος τις "SUHD" τηλεοράσεις LCD ως ανταγωνιστή στις OLED τηλεοράσεις. Ωστόσο, πίσω από τα παρασκήνια, η εταιρεία έχει προσπαθήσει να επανέλθει στην OLED αγορά τηλεόρασης.

Η Samsung είναι σήμερα σε δοκιμές τελικού σταδίου των τεχνολογιών παραγωγής για OLED τηλεοράσεις, σύμφωνα από κορεατικές αναφορές των μέσων ενημέρωσης. Η εταιρεία θα αποφασίσει αν θα προχωρήσει με τα σχέδια μαζικής παραγωγής το Μάιο.

Η Samsung φέρεται να σχεδιάζει να επενδύσει μεταξύ 2,5 – 4,15 δις δολάρια στις OLED. Ένα τέτοιο εργοστάσιο θα είναι ικανό να παράγει μεγάλου μεγέθους OLED τηλεοράσεις σε 55 μεγέθη ιντσών και άνω. Αν η Samsung αποφασίσει να προχωρήσει με την επένδυση της, θα της επιτρέψει την μαζική παραγωγή OLED τηλεοράσεων το επόμενο έτος το νωρίτερο και το αργότερο το 2018.

Σε σχετικές ειδήσεις, η Samsung έχει επιβεβαιώσει ένα σχέδιο για τη διπλή ιδιότητά στο εργοστάσιό της που παράγει τις εύκαμπτες OLED οθόνες για κινητά τηλέφωνα και wearables. Η επέκταση θα πρέπει να είναι έτοιμη στις αρχές του 2017.

 Σχετικά θέματα :

0 σχόλια: