Το Moto G Turbo smartphone της Motorola παρουσιάστηκε στην Ινδία.

Η Moto G Turbo έκδοση με προστασία κατά του νερού και της σκόνης παρουσιάστηκε στην Ινδία στην τιμή των 14499 ρουπιων (περίπου205 €)
Η Motorola, όπως είχε υποσχεθεί, την Πέμπτη ξεκίνησε την έκδοση Moto G Turbo στην Ινδία.
Κοστολογείται στα 14499 Rs (περίπου205 €). Το smartphone θα πάει προς πώληση ξεκινώντας την Πέμπτη αποκλειστικά μέσω Flipkart, όπως και άλλες συσκευές της Motorola. Το κινητό με την διπλή SIM (κάρτα micro-SIM) θα είναι διαθέσιμο σε μαύρο και λευκό χρώμα.

Η Motorola στην Ινδία έχει επίσης ανακοινώσει ότι στο ξεκίνημα θα κάνει μια προσφορά για Motorola Moto G Turbo σύμφωνα με την οποία 100 τυχεροί καταναλωτές μπορούν να πάρουν το 100 τοις εκατό πίσω μετρητά. Μπορούν επίσης να ανταλλάσσουν τα παλιά τους κινητά και να πάρουν μέχρι 6.000 Rs. (περίπου 82 €) έκπτωση για την αγορά του Motorola Moto G Turbo. Τέλος, η εταιρεία επιβεβαίωσε επίσης ότι οι συνδρομητές της Airtel θα πάρουν διπλή προσφορά δεδομένων με το Moto G Turbo.

Η εταιρεία αναμένεται να προωθήσει το νέο Moto G Turbo για να καλύψει το κενό μεταξύ του Moto G Gen 3 και Moto X Play.

Το Moto G Turbo κινητό
Το Moto G Turbo κινητό είναι IP67-rated είναι απωθητικό κατά της σκόνης και του νερού, όπως το Moto G 3ης γενιάς, διαθέτει μια 5-ιντσών HD (720x1280 pixels) οθόνη TFT LCD με πυκνότητα pixel 294ppi. Λειτουργεί ένας επεξεργαστής Snapdragon 615 και έρχεται με 2GB. Η συσκευή υποστηρίζει και 16GB ενσωματωμένη αποθήκευση και μπορεί να επεκταθεί έως και 32GB μέσω μιας κάρτας microSD. 

Μια φωτογραφική μηχανή 13 megapixel με f / 2.0 διάφραγμα διαθέτει στο πίσω μέρος LED flash, ενώ η μπροστινή φωτογραφική μηχανή είναι 5 megapixel με f / 2.2 διάφραγμα.

Η εταιρεία υποστηρίζει ότι η μπαταρία 2470mAh μπορεί να διαρκέσει μία ολόκληρη ημέρα. Αξίζει να σημειωθεί ότι, η μπαταρία υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση. Στη συσκευή τρέχει το λειτουργικό Android 5.1.1 Lollipop. Οι διαστάσεις τους είναι 142.1x72.4x11.6mm και ζυγίζει 155 γραμμάρια.

0 σχόλια: