SUPER-ΓΙΟΤ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΛΙΜΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΣΙΛΙΑ

  • Αναρτήθηκε: 4.12.11 -
Κρουαζιέρα με πολυτελές σούπερ γιότ, με δικιά του προσαρμοσμένη λιμουζίνα επί του σκάφους, έτοιμο για υπεράκτιες εξορμήσεις, ακούγεται σαν μια εμπειρία που δύνανται μόνο για αυτούς που έχουν το βασιλικό δικαίωμα.
Αλλά δεν χρειάζεται να είναι μόνο για βασιλιάδες και βασίλισσες.


Η Sovereign μπορεί να είναι για αυτούς που μπορούν να σπαταλήσουν περίπου $ 132 εκ.
Κυρίαρχη αρχιτεκτονική του γκρι και σχεδιασμός που επιμένει στις λεπτότερες λεπτομέρειες, θα ευχαριστούσε μονάρχες σε όλο τον κόσμο.


Οι σχεδιαστές λένε ότι η παραγωγή θα ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες. "Τα σχέδια είναι τόσο προηγμένα που οι κατασκευαστές του πλοίου μπορεί να φέρουν την παραγωγή μέχρι το τέλος του έτους", λέει ο Gray.


Η σχεδιαστική ομάδα είναι τώρα σε συνομιλίες με πιθανούς ιδιοκτήτες για τις ειδικές τροποποιήσεις που να ταιριάζει στο γούστο τους, συμπεριλαμβανομένης της συνεργασίας με τον οίκο μόδας Armani για να εξοπλίσει το εσωτερικό.


Οι συζητήσεις είναι σε εξέλιξη, επίσης, για εγκατάσταση πρόχειρου γρασιδιού για γκολφ στο πίσω μέρος ή για χώρο παιχνιδιού για το σκυλί του δυναμικού ιδιοκτήτη.


Στο πίσω μέρος του σκάφους, υπάρχει μια κυκλική πισίνα που περιβάλλεται από ένα ενισχυμένο γυαλί . Το τελευταίο ενεργεί επίσης ως φεγγίτη για το δωμάτιο κάτω. Υπάρχει χώρος για δέκα σουίτεςκαθώς και ένα σινεμά, γυμναστήριο, νυχτερινό κέντρο και βιβλιοθήκη.


Αλλά η Sovereign δεν είναι απλά σχεδιασμένη μόνο για την πολυτέλειαμπορεί να φτάσει ταχύτητες μέχρι 30 κόμβους. "Είναι η πιο υψηλή απόδοση των 100 μέτρων γιοτ", λέει ο Gray.


Πηγή: cnn