ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΨΩΝΙΑ ΣΤΟΝ 4ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΤΟΥ (VIDEO)

  • Αναρτήθηκε: 8.2.12 -
Ο Κινέζος πατέρας του 4χρονου παιδιού αποδεικνύει τη σκληρή ανατροφή του. Ανάγκασε το γιο του να τρέξει, σχεδόν γυμνό, φορώντας μόνο το εσώρουχο και τα παπούτσια του στους χιονισμένους δρόμους της Νέας Υόρκης.


Παρότι το μικρό παιδί έκλαιγε, ο 44 ετών επιχειρηματίας πατέρας του, ενθάρρυνε το παιδί να συνεχίσει να τρέχει, εκθέτοντάς το σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες. Το βίντεο το τραβούσε ο ίδιος ο πατέρας και στη συνέχεια το ανάρτησε και στο διαδίκτυο, όπου και προκάλεσε σφοδρές αντιδράσεις.

Η αιτία της μιλιταριστικής μεταχείρισης του μικρού παιδιού οφείλεται στο ότι γεννήθηκε πρόωρα και έπρεπε να δυναμώσει. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο πατέρας του κάνει καψόνια και υποστηρίζει ότι του παρέχει ένα σύστημα ενδυνάμωσης. Επίσης το αναγκάζει να κάνει καθημερινά 8 ώρες ασκήσεις γυμναστικής, συμπεριλαμβανομένου κολύμπι, ορειβασία, ποδηλασία και πολεμικές τέχνες. Επίσης δήλωσε ότι άρχισε να εφαρμόζει τέτοιου είδους ασκήσεις, μετά από μια πεζοπορία 14 ημερών, διανύοντας 10 χιλιόμετρα τη μέρα.

Η αυστηρή εκπαίδευση της οικογένειας δημιούργησε ένα θαύμα, υποστηρίζει ο πατέρας. Το IQ του παιδιού υποστηρίζει ότι είναι 218 και αυτό του επιτρέπει να προχωρήσει στο δημοτικό σχολείο.


Πηγή:΅english.eastday