Google I / O :Android τηλεόραση. Περισσότερες εφαρμογές, καλύτερο υλικό και νέα χαρακτηριστικά.

Android tv
Μέχρι τώρα, δεν υπήρχαν πάρα πολύ λόγοι για να ενδιαφέρεται κάποιος για τηνAndroid τηλεόραση. Ενώ ο λογισμικός της Google δεν είναι εγγενώς κακή, συσκευές όπως το Nexus Player έχουν
υποφέρει από πάρα πολύ λίγες εφαρμογές και έλλειψη σημείων πώλησης σε σχέση με το Roku, την Apple TV, και την Fire TV της Amazon. Η Google δεν το βάζει κάτω, όμως, και στο συνέδριο I / O για προγραμματιστών αυτή την εβδομάδα, ο γίγαντας της αναζήτησης του ιντερνέτ συζήτησε το πώς θα προωθήσει την Android τηλεόραση.

Ας ξεκινήσουμε με το πρόβλημα των εφαρμογών. Όπως έχουμε αναφερθεί σε μας αναμέτρηση TV app, το Android τηλεόραση δεν έχει πάρει πολλή αγάπη από τους μεγαλύτερους παρόχους περιεχομένου. Αυτό πρόκειται να αλλάξει με την πάροδο των επόμενων μηνών, όπως εφαρμογές ανοίγουμε για HBO Go, HBO Now, CBS News, CBS Sports, CNET, Epix, Fox Sports, FX Τώρα, Fox Now, το Fox News, Epix, WWE, UFC, USA Today, Buzzfeed Video, Vimeo, Qello, Vudu, και Twitch.

Το Google πρόκειται επίσης να κάνει κάτι που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από λίγο καιρό: Προβολή περισσότερων TV εφαρμογών στο Play Store. Προηγουμένως, η εταιρεία έδειξε μόνο μια επιλογή των εφαρμογών στο κατάστημα, και ο μόνος τρόπος για να βρείτε εισηγμένες εφαρμογές πρέπει να ψάξετε για αυτές, καθιστώντας τον κατάλογο να φαίνεται μικρότερος από ό, τι πραγματικά είναι. Μια ενημερωμένη έκδοση του Play Store, θα καταστήσει ευκολότερο για να ανακαλύψετε αυτές τις εφαρμογές που δεν έχουν περιληφθεί στο παρελθόν.

Πέρα από απλά τις αυτόνομες εφαρμογές, η Android τηλεόραση έχει εφαρμογή με ζωντανά Κανάλια που συνδυάζουν τη γραμμική τηλεόραση και το streaming των πηγών σε μια παραδοσιακή αναζήτηση καναλιών. Ζωντανά κανάλια υπάρχουν πράγματι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα, αλλά τώρα θα πάρει νέα κανάλια streaming, συμπεριλαμβανομένων TED, Vevo, Huffington Post, το Bloomberg, το Weather Network, το AOL, και το Pluto.


Ζωντανή Κανάλια Android TV συνδυάζει streaming video με γραμμική τηλεόραση.

Για να εμφανιστούν τα ζωντανά κανάλια, ωστόσο εξακολουθεί να είναι λίγο μπερδεμένο. Θα χρειαστείτε είτε μια τηλεόραση με το Android TV ενσωματωμένο (η Sony και η Sharp), ώστε να μπορείτε να συνδέσετε το cable box ή μια κεραία, ή θα πρέπει να συνδέσετε ένα δικτυακό τηλεοπτικό δέκτη όπως το HDHomeRun. Αλλά ο Sascha Prueter, διευθυντής του προγράμματος για την Android TV, είπε ότι η εταιρεία αναζητά τρόπους για να προσφέρουν streaming ζωντανά κανάλια σε όλους τους χρήστες.

Η Google επίσης παίζει προσπαθεί να φτάσει ια ένα ζευγάρι χαρακτηριστικά που υπάρχουν σε άλλα set-top boxes. Αργότερα αυτό το έτος, μια ενημερωμένη έκδοση λογισμικού για το Android Μ θα προσθέσει υποστήριξη μαζικής αποθήκευσης USB.

Όσο για το υλικό, το Google δεν ανακοίνωσε τίποτα I / O, αλλά η Nvidia έχει τώρα δώσει για πώληση το Shield Android TV box. Στα 200 δολ., είναι πολύ ακριβότερο από τον ανταγωνισμό, αλλά υποστηρίζει 4K streaming και έχει μερικά τακτοποιημένα gaming χαρακτηριστικά.

Το υλικό δεν έρχεται τόσο φθηνά. Ακόμη και σε μειωμένες τιμές, 79 δολ Nexus Player είναι πιο ακριβό από ένα Roku 2, Apple TV, ή το Amazon Fire TV Stick.

0 σχόλια: