ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΛΟΤΤΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΑ..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

  • Αναρτήθηκε: 2.2.12 -
Για το ισπανικό χωριό Sodeto, το 2012 μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, αφού όλοι οι κάτοικοι έγιναν πλούσιοι, κερδίζοντας στο Λόττο 722 εκ. ευρώ. Υπάρχει όμως και ένα ιδιαίτερα συμπτωματικό γεγονός. Στο Sodeto ένας κάτοικος έμεινε με άδεια χέρια. Η καταγωγή του:Ελληνική!!! 
Το όνομά του:Κωστής Μητσοτάκης!!!!


Ο μόνος άτυχος του χωριού, κύριος Μητσοτάκης, είναι ένας Έλληνας σκηνοθέτης ο οποίος μετακόμισε στο χωριό για τα μάτια μιας γυναίκας. Ο κ. Μητσοτάκης είναι ο μόνος που δεν πήρε μέρος στο ομαδικό λαχείο και η γυναίκα, για την οποία εγκαταστάθηκε στο ισπανικό χωριό, δεν είναι μαζί του. Τόση ατυχία είναι τυχαία ή συνδέεται με το όνομά του?

Ο κ, Μητσοτάκης θα ήθελε πολύ να κερδίσει και αυτός, αλλά παρόλα αυτά πιστεύει ότι θα επωφεληθεί, πουλώντας σε κάποιο συγχωριανό του τα απούλητα, μέχρι πρότινος, κομμάτια γης που έχει.

Στο χωριό αυτό ένα πρόσφατο πρωινό, έκαναν την εμφάνισή τους διάφοροι πωλητές, τραπεζίτες προσφέροντας υψηλά επιτόκια, πωλητές αυτοκινήτων φέρνοντας μαζί τους ακόμα και BMW, καθώς και έμποροι επίπλων από πόρτα σε πόρτα.

Η κατάσταση που επικρατεί στο μικρό χωριό είναι κάπως αστεία, διότι όταν κάποιες κυρίες αποφάσισαν να πάνε στο κομμωτήριο, για να ξοδέψουν άνετα πλέον τα χρήματα που κέρδισαν, διαπίστωσαν ότι το κομμωτήριο ήταν κλειστό γιατί και η κομμώτρια είχε κερδίσει τη λοταρία και δεν ήθελε να δουλέψει. Ο κάθε κάτοικος του χωριού είναι πλέον πλούσιος.





Πηγή: news yahoo