Γερμανικά ανθελληνικά ΜΜΕ ζητούν να μας πετάξουν έξω.

  • Αναρτήθηκε: 17.2.12 -
Η κουτσομπολίστικη ανθελληνική Bild φαίνεται ιδιαίτερα τσαντισμένη και δημοσίευσε άλλο ένα άρθρο με τίτλο: "Πέτα τους Έλληνες έξω από το ευρώ". Γράφουν ότι αυτοί μας πληρώνουν και μεις τους υβρίζουμε. Είναι δυσαρεστημένοι με τον Κάρολο Παπούλια, ο οποίος δήλωσε "Ποιος είναι αυτός ο Σόιμπλε, ο οποίος λοιδορεί την Ελλάδα?" και φοβούνται ότι θέλει να θρέψει την εθνική υπερηφάνεια και τον πατριωτισμό και ότι μπορεί να γίνει στρατιωτικό πραξικόπημα.



 Γράφουν ότι χρειάστηκαν αμέτρητες νύχτες  για να διαπραγματευτούν για να μας σώσουν από την κατάρρευση και στο τέλος του άρθρου γράφουν: "Ελλάδα ήρθε η ώρα να σας πούμε αντίο από το ευρώ".

Εγώ θα ήθελα να τους ρωτήσω τα εξής:

Πόσα αυτοκίνητα, ηλεκτρικές συσκευές και γερμανικά προϊόντα έχετε εξάγει στην Ελλάδα και πόσα έχετε κερδίσει από αυτά όλα τα προηγούμενα χρόνια?

Πόσα δισεκατομμύρια σας έχουμε πληρώσει σε οπλικά συστήματα?

Πόσα υποβρύχια σας αγοράσαμε και τι μίζες πήρατε?

Η Siemens πόσο χρήμα έχει τραβήξει από την Ελλάδα μαζί με τις μίζες?

Πόσα δισεκατομμύρια μας χρωστάτε από τα δάνεια που είχατε πάρει προς τιμή μας στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο και ακόμα τα πληρώνουμε?

Το δεύτερο ειδησεογραφικό ΜΜΕ το οποίο έχει προκαλέσει στο παρελθόν με τα εξώφυλλά του είναι το Focus. Σήμερα αναφέρει ότι οι Ελληνο-Γερμανικές σχέσεις διαταράσσονται. Παρουσιάζουν το νέο βίντεο trailer του Τράγκα και το θεωρούν προπαγανδιστικό και ότι υπηρετεί την εγχώρια αγορά. Δείτε το.