Η Apple παρουσιάζει ένα νέο iMac σε χαμηλότερη τιμή.

Mac 21 ντσών
Κάνοντας τον iMac λίγο πιο προσιτό, η Apple παρουσίασε σήμερα ένα νέο βασικό μοντέλο για υπολογιστές desktop. O 21,5 ιντσών iMac που ξεκινά
από τα 1099 δολάρια, περιέχει ένα 1.4GHz διπύρηνο επεξεργαστή Core i5, με Turbo Boost έως και 2.7GHz. Επίσης έρχεται με στάνταρ 8GB μνήμη RAM, ένα σκληρό δίσκο 500GB και ένα ολοκληρωμένο chip Intel HD Graphics 5000. Έχει διαφορετικά τα ίδια άλλα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων τέσσερις θύρες USB3.0, δύο θύρες Thunderbolt και 802.11ac ασύρματη δικτύωση. Μόνο λίγες επιλογές αποθήκευσης build-to-order είναι διαθέσιμες: ένα 1TB σκληρό δίσκο για 50 δολάρια, ένα 1TB Fusion δίσκο για 250 δολάρια και 256 GB μνήμη flash για 250 δολάρια. 
Σε συνδυασμό με την μείωση των τιμών της εταιρείας για MacBook Air νωρίτερα αυτό το έτος, φαίνεται η Apple είναι είτε σαν να προσπαθεί να κάνει τους υπολογιστές της πιο προσιτούς στο κάτω κομμάτι της αγοράς. Μια τακτική της εταιρείας που δεν την απασχολούσε συνήθως.

Ο νέος iMac θα είναι διαθέσιμος από σήμερα μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος της Apple και σημεία λιανικής πώλησης της Apple.

0 σχόλια: