Η Apple αποσύρει την ενημέρωση λογισμικού.

Αρχικά το νέο λογισμικό του iPhone της Apple είχε μερικά λάθη. Στη συνέχεια, ήρθε η ενημέρωση iOS 8.0.1 και έγιναν λίγο περισσότερα. Η
Apple συνιστά να επιστρέψουν στην πρώτη έκδοση.

Υπήρχαν πάρα πολλά παράπονα από χρήστες, στο τέλος, η Apple απέσυρε μια ενημερωμένη έκδοση του iPhone του λειτουργικού συστήματος iOS. Η εταιρεία ενημέρωσε τους χρήστες για την έκδοση του iOS 8.0.1, να την απεγκαταστήσουν και να κατεβάσουν την προηγούμενη έκδοση της. Μια αναθεωρημένη έκδοση θα είναι διαθέσιμη για την επίλυση των προβλημάτων, που θα γίνει το συντομότερο δυνατόν μέσα στις επόμενες ημέρες.  Η Apple δημοσίευσε σήμερα έναν οδηγό για το πώς επηρεάζονται οι χρήστες και πως μπορούν να επιστρέψουν στην προηγούμενη έκδοση του λογισμικού iOS 8.

Ορισμένοι χρήστες είχαν παραπονεθεί ότι τα τηλέφωνά τους δεν ήταν σε θέση να καλέσουν στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και δεν λειτουργούσε πια ο αισθητήρας δακτυλικού αποτυπώματος.

Στην πραγματικότητα ,η ενημέρωση που ήταν διαθέσιμη από την Τετάρτη θα διόρθωνε μια σειρά από πολλά bugs. Στην πρώτη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, υπήρχαν, μεταξύ άλλων, τα προβλήματα με την HealthKit υπηρεσία, που χρησιμεύσει για την ανάλυση των στοιχείων της υγείας. Η αλληλεπίδραση με εφαρμογές fitness δεν λειτούργησε, έτσι ώστε η Apple ήθελε να το διορθώσει γρήγορα.

Οι βλάβες του λογισμικού επισκιάζουν την επιτυχή έναρξη των δύο νέων μοντέλων iPhone 6 και το iPhone 6 Plus. Σε τρεις μόνο ημέρες η Apple είχε πουλήσει δέκα εκατομμύρια μονάδες.

0 σχόλια: