Τα Smart γυαλιά της Sony θα κοστίζουν 800 €.

Τα Smart γυαλιά δεδομένων της Sony
Από τον Μάρτιο η Sony θα παρουσιάσει στην αγορά τα επαυξημένης πραγματικότητας τα "Smart γυαλιά». Οι χρήστες θα μπορούν, μεταξύ
άλλων, να παρουσιάσουν τα μηνύματα τους από το Facebook, το Twitter και το Gmail.

Τα Smart γυαλιά δεδομένων της Sony μπορεί να τα προ-παραγγείλει στη Γερμανία από τώρα και στο εξής. Ωστόσο, αυτό δεν είναι το τελικό προϊόν, αλλά μια εξέλιξη εκδοχή SED D1. Κοστίζουν 800 €, η παράδοση θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, σύμφωνα με τη Sony. Αυτό τα έξυπνα γυαλιά κοστίζουν σημαντικά λιγότερο από την έκδοση ανάπτυξης των Google Glass, τα οποία η έναρξη της αγοράς στις ΗΠΑ κόστιζε 1.500 $.

Στο Play Store είναι διαθέσιμες μια επιλογή συμβατών εφαρμογών. Αυτά περιλαμβάνουν, για παράδειγμα, εφαρμογές που επιτρέπουν στο χρήστη τη χρήση του Facebook, του Twitter, του Gmail, του ημερολόγιου, ή φωνητικού ελέγχου. Ακόμα και τώρα, η Sony έχει κυκλοφορήσει το SDK για τα Smart γυαλιά που επιτρέπουν στους προγραμματιστές να ενσωματώσουν τα γυαλιά δεδομένων σε εφαρμογές τους.
Τα Smart γυαλιά της Sony έχουν διαφορετική δομή από τα Google Glass
Τα Smart γυαλιά της Sony έχουν διαφορετική δομή από τα Google Glass: Αντί για μια μικρή οθόνη και ένα πρίσμα στην άκρη του οπτικού πεδίου, τα έξυπνα γυαλιά εμφανίζουν το περιεχόμενο απευθείας επί των δύο φακών των γυαλιών. Βασικά τα γυαλιά της Sony λόγω του μεγέθους τους σημαντικά πιο εμφανή.

Οι οθόνες είναι 3 χιλιοστά πάχους, έχουν μια διαφάνεια 85 τοις εκατό. Το πλεονέκτημα αυτής της κατασκευής είναι ότι το περιεχόμενο και για τα δύο μάτια είναι ορατά και δεν εμφανίζονται μόνο μπροστά από το ένα μάτι. Τα έξυπνα γυαλιά δεν θα έχουν διαφορετικά χρώματα. Η οθόνη θα είναι μονόχρωμη, όλο τα περιεχόμενα θα εμφανίζεται με πράσινο χρώμα.

Μια κάμερα 3 megapixel και άλλοι αισθητήρες θα βρίσκονται στην επάνω γωνία του αριστερού φακού. Τα Smart γυαλιά θα έχουν μια ξεχωριστή μονάδα ελέγχου η οποία συνδέεται μέσω ενός καλωδίου με τα γυαλιά. Αυτό περιλαμβάνει τη μπαταρία, ηχείο, μικρόφωνο, ένα τσιπ NFC και τους ελέγχους για τα γυαλιά. Η μπαταρία χωρίς την χρήση της κάμερας, θα διαρκεί για 2,5 ώρες, με τη χρήση της κάμερας θα διαρκεί μόλις 80 λεπτά.

0 σχόλια: