Το iCar της Apple εναντίον της Τέσλα. Η παραγωγή του αυτοκινήτου θα αρχίσει το 2020.

το icar μια πιθανή εκδοχή του ηλεκτρικού αυτοκινήτου της Apple
Η Apple εργάζεται υπό την κωδική ονομασία Τιτάν με το πρώτο ηλεκτρικό αυτοκίνητο το επικαλούμενο iCar. Η παραγωγή των ανταγωνιστών Tesla θα ξεκινήσει το 2020 και έτσι αψηφούν τις υπάρχουσες καταγγελίες από ανταγωνιστές παραγωγούς σύμφωνα με τις τελευταίες αναφορές.

Η Apple παρουσιάζει το iCar παραγωγής αυτοκινήτων που αναμένεται το 2020.

Η Apple θέλει να φέρει iCar του σε πέντε χρόνια στην αγορά, όπως αναφέρουν σύμφωνα με το Bloomberg, άνθρωποι εξοικειωμένοι με το θέμα. Ο δημιουργός του iPhone εμφανίζεται με ένα φιλόδοξο χρονοδιάγραμμα. Οι ανταγωνιστικοί κατασκευαστές χρειάζεται για να αναπτύξουν νέα οχήματα συνήθως πέντε έως επτά έτη.

Η Apple παρά τον ανταγωνισμό προωθεί το ηλεκτρικό αυτοκίνητο iCar 

Για το νέο αυτοκίνητο σχεδιάζει η Apple να αποσπάσει ακόμη και εργαζόμενους της Tesla Motors και της Ford. Επιπλέον προσέλαβε κατά το παρελθόν έτος το βραβευμένο σχεδιαστή Marc Newson, ο οποίος τώρα φέρεται να έχει αναπτύξει ένα αρχικό σχέδιο για τον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου της Apple.

Το Apple iCar ανταγωνιστής της Tesla θα έχει εμφάνιση σπορ ρετρό;

 Σε μια συνέντευξη με τον σχεδιαστή της Apple Jonathan "Jony" Ive επιβεβαιώθηκε έντονο ενδιαφέρον του για τα αυτοκίνητα, αλλά ήταν εμφανώς απογοητευμένος με τα μοντέρνα σχέδια. "Υπάρχουν μερικά συγκλονιστικά αυτοκίνητα στους δρόμους", δήλωσε ο Ive σύμφωνα με τους New Yorker. Ιδιωτικά κατέχει ο 47-ετών πολλά αυτοκίνητα αντίκες, όπως το Fiat 500 και το Austin Healey Sprite, καθώς επίσης και διάφορα σπορ αυτοκίνητα. Δεν προκαλεί έκπληξη αν το νέο iCar της Apple θα ήταν προσανατολισμένο προς το σχεδιασμό του.

Οι φήμες γύρω από την Apple iCar σήμερα διεγείρουν τον ενθουσιασμό στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Η Tesla Motors, σήμερα πρωτοπόρος στην ηλεκτρική αγορά αυτοκινήτων, σύμφωνα με τους ειδικούς θα μπορούσε ακόμη και να αναληφθεί σύντομα από την Apple. Ο επιχειρηματίας του Διαδικτύου Jason Calacanis σύμφωνα με την πρόβλεψη του η Apple θα αγοράσει περίπου 75 δις $ Tesla Motors σε περίπου 18 μήνες.

Η Apple ως εν δυνάμει ηγέτης των ηλεκτρικών αυτοκινήτων;

 Αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία με έδρα το Cupertino δεν θα φέρει μόνο την απαραίτητη τεχνογνωσία από τους προγραμματιστές του αυτοκινήτου, αλλά επίσης να κερδίσει την ίδια στιγμή μια σταθερή θέση στην αγορά αυτοκινήτου. Η συμφωνία αναμένει ο Calacanis να πραγματοποιηθεί πριν από την ολοκλήρωση του νέου μεσαίου μεγέθους αυτοκίνητου της Tesla Model 3 το 2018.

Η Apple σε λίγο κατασκευαστής αυτοκινήτων σε σχέση με τη BMW, Daimler, VW και Volvo.

Ο επικεφαλής της Tesla Elon Musk δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει τα σχέδια της Apple, αλλά είχε προβλέψει τη δική του εταιρεία σχεδιάζει να δημιουργήσει Tesla Motors για το έτος 2015 μια επιχείρηση παρόμοιας αξίας της Apple. Η χρηματιστηριακή αξία του κατασκευαστή αυτοκινήτων θα μπορούσε να επωφεληθεί από τις τρέχουσες φήμες. Σε περίπτωση που η συμφωνία πραγματοποιηθεί, ωστόσο, το ερώτημα που τίθεται είναι πως θα απαντήσουν άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, όπως η BMW, Daimler, VW και Volvo.
Σχετικά άρθρα :

Το CarPlay της Apple έρχεται σε εννέα νέα οχήματα αυτοκινητοβιομηχανιών

0 σχόλια: