Η Sony φέρεται ότι θα κάνει ένα 4k PlayStation 4.

To PS4 με τον Controler
Η Sony εργάζεται σε μια νέα έκδοση του PlayStation 4 που θα είναι σε θέση να
δώσει 4K γραφικά για παιχνίδια. Σύμφωνα με το blog Kotaku από αναφορές αρκετών προγραμματιστών που συζητούσαν σχετικά με την αναβάθμιση του PlayStation 4 από, οι οποίοι είχαν ενημερωθεί για τα σχέδια της Sony. Δεν δήλωσε όταν η αναβαθμισμένη PlayStation θα είναι έτοιμη ή πώς θα πωληθεί, αλλά ο υπαινιγμός ήταν ότι η Sony θα μπορούσε, ενδεχομένως στο επόμενο έτος να αρχίσει να πουλά ένα 4K-συμβατό PlayStation παράλληλα με το υπάρχον PS4.

Ένα 4K το PlayStation θα απαιτήσει ισχυρότερες δυνατότητες γραφικών από το τρέχον PS4. Στο blog Kotaku αναφέρεται ότι το αναβαθμισμένο μοντέλο, το οποίο φαίνεται ότι οι προγραμματιστές το αναφέρανε κοινώς ως PS4.5, περιλαμβάνει τόσο ένα αναβαθμισμένο επεξεργαστή και GPU. Και τα δύο θα είναι αναγκαία για να επεξεργαστούν παιχνίδια PS4 σε 4K ανάλυση, τα οποία απαιτούν πολύ περισσότερη δύναμη από ό, τι χρειάζεται για να ωθήσουν ένα παιχνίδι πέρα από τα 1080p. (Το τρέχων PS4 υποστηρίζει 4K φωτογραφίες και βίντεο, αλλά όχι τα παιχνίδια.)

Αν και μια μέση αναβάθμιση της κονσόλας είναι ένα ασυνήθιστο (αλλά όχι εντελώς ανήκουστο)η κίνηση, θα δώσει πολύ νόημα σε αυτή την περίπτωση. Τηλεοράσεις αυτή τη στιγμή είναι έτοιμες για την μετάβαση σε 4K. Οι πιο προσιτές 4K σύνολα αρχίζουν παίρνουν το δρόμο τους στην αγορά, και δεν είμαστε πάρα πολλά χρόνια μακριά που τα περισσότερα νέα μοντέλα θα είναι 4K. Η Microsoft έχει ήδη προτείνει ότι το Xbox One θα μπορούσε να πάρει αναβάθμιση hardware, έτσι δεν είναι τρομερά περίεργο να ακούσουμε ότι η Sony θα έχει την ίδια προσέγγιση.

0 σχόλια: