Ξαναχτύπησαν οι Anonymous τη σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης! (Video)

  • Αναρτήθηκε: 22.2.12 -
Μέχρι και αυτή τη στιγμή η σελίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης είναι εκτός! Στο μήνυμα που άφησαν ζητούνε να αφήσουν ελεύθερους τους 3 μαθητές λυκείου, οι οποίοι κατηγορούνται για την προηγούμενη επίθεση. "Η Δημοκρατία στην Ελλάδα έχει πεθάνει. Πέθανε την ώρα που ανέλαβε μία κυβέρνηση που δεν έχει εκλεγεί από το λαό. Και για αυτό ακριβώς η ώρα για συζητήσεις ήρθε και πέρασε.



Δεν διαπραγματευόμαστε τίποτα και με κανέναν από αυτούς που τη δολοφόνησαν. Πλέον ο κάθε Έλληνας είναι Anonymous. Είμαστε εκατομμύρια απέναντι σε εσάς τους 300 και σε αυτόν τον πόλεμο τα δακρυγόνα σας δε θα βοηθήσουν. Δε θα επιτρέψουμε να εξαθλιώσετε άλλο τον ελληνικό λαό.

Απαιτούμε να μην πληρωθεί ούτε ένα ευρώ στους τοκογλύφους "φίλους" σας και την άμεση αποχώρηση του ΔΝΤ από την Ελλάδα. Το υπουργείο Δικαιοσύνης ήταν μόνο ένα μικρό δείγμα του τι είμαστε ικανοί να κάνουμε. Ακόμα δεν έχετε δει την πλήρη οργή των Anonymous.

Για κάθε ένα άρθρο του νομοσχεδίου της ντροπής που θα ψηφίζετε, εμείς θα κλείνουμε το σύστημα και μιας εφορίας, διαγράφοντας τα χρέη των Ελλήνων πολιτών. Χρέη τα οποία φασισιστικά τους επιβάλλατε να πληρώσουν. Μπορεί στις διαδηλώσεις των Ελλήνων να τους αντιμετωπίζετε με απίστευτη βία, χτυπώντας ανεξέλεγκτα, αλλά το ίντερνετ είναι το δικό μας πεδίο. Και τον αγαπάμε αυτόν τον πόλεμο. Είμαστε πολλοί και θα είμαστε σύντομοι. Η δικαιοσύνη δεν αργεί."