Pravda: Το ΝΑΤΟ και η ΕΕ είναι ο ζουρλομανδύας της Ευρώπης

  • Αναρτήθηκε: 22.3.12 -
Η Ευρώπη είναι δεμένη με ένα ζουρλομανδύα, τα δύο μανίκια του είναι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ. Αυτές οι δύο οντότητες διασφαλίζουν στην Ευρώπη περιορισμένη ελευθερία κίνησης.


Οι κοινοί άνθρωποι στους δρόμους δεν ψήφισαν την είσοδο της χώρας τους στο ΝΑΤΟ ή στην ΕΕ, αλλά οι περισσότεροι Ευρωπαίοι ασφυκτιούν με αυτές. Με εξαίρεση μερικούς τυχερούς, όπως οι πολίτες της Ελβετίας.

Η Ευρώπη οδεύει να γίνει η "Ήπειρος του Τρίτου Κόσμου" με υψηλά ποσοστά χρέους, ανεργίας και φτώχειας. Η εργασία αρχίζει να σπανίζει στην Ευρώπη, καθώς πολλές θέσεις εργασίας μεταναστεύουν σε ασιατικές χώρες χαμηλού κόστους, όπως στην Κίνα, στην Ινδονησία και στη Μαλαισία, ενώ παράλληλα οι Ευρωπαίοι δε διαθέτουν τα χρήματα που απαιτούνται για να μεταναστεύσουν ή δε τολμούν. Οι Ευρωπαίοι πρέπει να ακολουθήσουν τις θέσεις εργασίας και το χρήμα, αντί να κάθονται πίσω στο σπίτι και να παραπονιούνται.

Οι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ και της ΕΕ υποστηρίζουν ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες ζουν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τους Αφρικανούς ή τους πολίτες της Μέσης Ανατολής, οι οποίοι σύντομα θα χρειαστούν βομβαρδισμό, καθώς θα πρέπει να κάνουν ότι απαιτούν οι δυτικοί ιμπεριαλιστές.

Η αρθρογράφος του Pravda υποστηρίζει ότι ο "μάγος Χουντίνι" που θα καταφέρει να βγάλει το ζουρλομανδύα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ από την Ευρώπη, είναι η Marine Le Pen, η ηγέτης του Front National (FN). Η Marine Le Pen δεσμεύτηκε να βγάλει τη Γαλλία από το ΝΑΤΟ.

Η κα Le Pen είναι υποστηρικτής του Βλαντιμίρ Πούτιν και πιστεύει σε ένα πολυπολικό κόσμο και ότι η Γαλλία θα πρέπει να αναθεωρήσει τις γεωστρατηγικές σχέσεις με τις ΗΠΑ. Επιπλέον θέλει να αναπτύξει μια προνομιακή συνεργασία με τη Ρωσία, θεωρώντας ότι η Γαλλο-Ρωσική συνεργασία είναι αναγκαία για τα ενεργειακά συμφέροντα. Η Μεγάλη Ευρώπη θα πρέπει να συμπεριλαμβάνει και τη Ρωσία. Παρόμοιες ιδέες είχε εκφράσει και ο Σαρλ Ντε Γκολ 50 χρόνια νωρίτερα. Η κα Le Pen εκφράζει τη λύπη της για τη δαιμονοποίηση της Ρωσίας από την ΕΕ, κατόπιν εντολής των ΗΠΑ.

Η κα Le Pen τάσσεται υπέρ μιας "Ευρώπης των Εθνών" αντί της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η εφαρμογή του ευρώ είχε ως συνέπεια, ένα διπλασιασμό ή τριπλασιασμό των τιμών των προϊόντων, ακόμα και τετραπλασιασμό σε ορισμένες χώρες από τότε που εγκαταστάθηκε. Τέλος πιστεύει ότι η Συνθήκη της Λισαβόνας είναι ο νεκροθάφτης της ανεξαρτησίας και της ταυτότητας των ευρωπαϊκών εθνών, εξαλείφοντας τη δημοσιονομική κυριαρχία των κρατών.

Άρθρο της pravda