Διαδήλωση ενάντια στη Μέρκελ

  • Αναρτήθηκε: 10.10.12 -
Περίπου 50.000 διαδηλωτές αψήφησαν την απαγόρευση των διαδηλώσεων και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος για να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στη Μέρκελ.  Άλλοι φορούσαν ναζιστικές στολές, άλλοι έκαιγαν σημαίες με τη σβάστικα, ενώ ένας γυμνός έτρεχε μέσα στην πόλη..


7.000 αστυνομικοί, οδοφράγματα, κλούβες, ελικόπτερα, ελεύθεροι σκοπευτές, βατραχάνθρωποι και κανόνια νερού ήταν σε ετοιμότητα για να υποδεχτούν την οργή των 50.000 Ελλήνων διαδηλωτών που η ζωή τους έχει γίνει κόλαση.


Διαδηλωτές της ΠΟΕΟΤΑ ντύθηκαν με ναζιστικές στολές και άπλωναν τα χέρια τους με το ναζιστικό χαιρετισμό, κρατώντας σημαία με τη σβάστικα για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στη Γερμανίδα Καγκελάριο.


Στο κέντρο της Αθήνας η υποδοχή της Μέρκελ δεν ήταν και τόσο ζεστή. Αντί για το κόκκινο χαλί υπήρχαν σημαίες με τη σβάστικα που κάηκαν συμβολικά κάτω από τον ήχο των συνθημάτων ενάντια στη Καγκελάριο. "Η Ελλάδα δεν είναι η αποικία σας", "Μέρκελ έξω από την Ελλάδα", "Αυτό δεν είναι Ευρωπαϊκή Ένωση, είναι δουλεία".


Ένας διαδηλωτής έτρεχε γυμνός στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα σε πλήθος κόσμου και αστυνομικών για να δείξει ότι έχει βγει από τα ρούχα του κυριολεκτικά.

Δείτε επίσης:
Η Merkel στην Αθήνα
Μέτρα ασφαλείας που θύμιζαν Αφγανιστάν