Ο πρώην βασιλεύς των Ελλήνων επιστρέφει οριστικά!

Πρώην Βασιλιάς Κωνσταντίνος με τη γυναίκα του
Σύμφωνα με τον Guardian, ο πρώην βασιλιάς των Ελλήνων, Κωνσταντίνος ο Β΄, μετά από 46 χρόνια εξορίας επιστρέφει στην Ελλάδα για να μείνει οριστικά!..


Ο έκπτωτος μονάρχης Κωνσταντίνος ο Β΄, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Αθήνα λίγο μετά από την κατάληψη της εξουσίας, από μια ομάδα αξιωματικών του στρατού το 1967, μαζί με τη σύζυγό του Άννα Μαρία αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στην Ελλάδα.

Το νέο έγινε γνωστό από ένα μέλος του μικρού κύκλου των βασιλοφρόνων και αναφέρει ότι ο γιος του, πρίγκιπας Νικόλαος και η σύζυγός του πριγκίπισσα Τατιάνα, έκαναν το ίδιο λίγους μήνες πριν.

Πριν από μια δεκαετία ο Κωνσταντίνος είχε αναφέρει σε μια ελληνική εφημερίδα πως, "Κανείς δε μπορεί να με κρατήσει μακριά για τόσα πολλά χρόνια. Έχω ζήσει το δικό μου Γολγοθά και είμαι έτοιμος να γυρίσω πίσω".

Νωρίτερα αυτό το έτος ο Κωνσταντίνος στάθηκε τυχερός όταν πούλησε ένα αρχοντικό του Λονδίνου, στο οποίο έζησε τα τελευταία 30 χρόνια, στην τιμή των 9,5 εκατομμυρίων σε λίρες Αγγλίας! Έχοντας υπόψη ότι οι τιμές των ακινήτων στην Αθήνα έχουν μειωθεί σε τέτοιο ξεφτιλιστικό βαθμό, θεώρησε από αυτή την άποψη, ως την κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψει....ή μήπως είναι κάποιος άλλος ο λόγος;
Πηγή: Greece's former king goes home after 46-year exile

0 σχόλια: