Οι προβλέψεις της IBM για το 2018

IBM
Πως θα είναι άραγε ο κόσμος μας σε πέντε χρόνια από σήμερα; Η IBM δημοσιεύει τις προβλέψεις της για το 2018 και περιγράφει πως η τεχνολογία θα αλλάξει τη ζωή μας..


1η Πρόβλεψη: 
Θα υπάρχουν εξυπνότερες σχολικές αίθουσες διδασκαλίας, οι οποίες θα χρησιμοποιούν δεδομένα Cloud Data για να μαθαίνουν για τους μαθητευόμενους και να εντοπίζουν τις ενδεχόμενες μαθητικές διαταραχές τους άμεσα.

2η Πρόβλεψη: Η τοπική αγορά θα νικήσει την Online. Τα καταστήματα θα συνδυάζουν την ευκολία των διαδικτυακών αγορών σε φυσικά καταστήματα και η παράδοση των προϊόντων θα βελτιωθεί ώστε να γίνεται μέσα σε μια μέρα.

3η Πρόβλεψη: Οι γιατροί θα χρησιμοποιούν το DNA για να σας θεραπεύουν. Με τη συνεχόμενη πρόοδο στην έρευνα του DNA, οι γιατροί θα είναι σε θέση να προσδιορίσουν επακριβώς πως μια ασθένεια ή ένας καρκίνος θα επηρεάσει ένα πρόσωπο. Οι θεραπευτικές αγωγές και τα φάρμακα θα φτάσουν σε τέτοιο σημείο ώστε ο χρόνος αναμονής της θεραπείας να μειωθεί.

4η Πρόβλεψη: Ένας ψηφιακό φρουρός θα σας προστατεύει στο διαδίκτυο. Οι κωδικοί πρόσβασης θα αντικατασταθούν από συσκευές οι οποίες θα μαθαίνουν την ταυτότητα του χρήστη, πως συμπεριφέρεται και ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται. Έτσι θα επιτρέπουν την πρόσβαση με αυτόματο τρόπο στο εν λόγω άτομο και θα είναι σε θέση να προσδιορίζουν αυτόματα μια ασυνήθιστη ή ύποπτη δραστηριότητα.

5η Πρόβλεψη: Οι κυβερνήσεις θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση και να χρησιμοποιούν δεδομένα σχετικά με τη δραστηριότητα των κατοίκων, τις κινήσεις τους και τις ανάγκες τους με σκοπό να βελτιώσουν τις πόλεις και τις κωμοπόλεις, συμπεριλαμβανομένων των σχολείων και των μέσων μεταφοράς.

0 σχόλια: