Νέο iPhone τον Σεπτέμβριο

Η Apple πουλάει το νέο της iPhone τον Σεπτέμβριο σε δύο μεγέθη. Έτσι, ο Όμιλος εντείνει τη μάχη για το μερίδιο αγοράς έναντι του κύριου ανταγωνιστή της, την Samsung.

Η αμερικανική εταιρεία Apple, σύμφωνα με μια έκθεση, θέλει να φέρει, τον Σεπτέμβριο το νέο iPhone στην αγορά. Το smartphone θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικά μεγέθη, ανέφερε η ιαπωνική οικονομική εφημερίδα «Nikkei» χωρίς να δώσει τις πηγές. Με μέγεθος οθόνης 4.7 ή 5.5 ίντσες, ως εκ τούτου, και οι δύο εκδόσεις θα είναι μεγαλύτερες από την τρέχουν i-Phone στις τέσσερις ίντσες. Οι οθόνες υψηλής ανάλυσης που κατασκευάζονται από την ιαπωνική εταιρεία Sharp και Japan Display και LG από τη Νότια Κορέα.

Θα είναι η πρώτη φορά που η Apple απελευθερώνει ένα νέο iPhone σε δύο διαφορετικά μεγέθη στην αγορά. Πρόσφατα, η εταιρεία είχε ξεκινήσει το iPhone 5 τον Σεπτέμβριο του 2012. Κατά το παρελθόν έτος νέες εκδόσεις αυτού του μοντέλου βγήκαν στην αγορά.

Το επόμενο iPhone της Apple θα παρουσιαστεί κυρίως σε ανταγωνισμό με το Galaxy S5 ανταγωνιστή της Samsung, που παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο. Η Samsung είναι η σαφής παγκόσμιος ηγέτης στα smartphones το περασμένο έτος πάνω από το 30 τοις εκατό των μοντέλων πώλησης έχουν κατασκευαστεί από την εταιρεία της Νότιας Κορέας. 

Μερίδιο αγοράς της Apple ήταν τα στοιχεία από την εταιρεία ερευνών αγοράς IDC, στο 15 ​​τοις εκατό. Το 2013 περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο smartphones απεστάλησαν σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά. Σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η βιομηχανία είδε μια τεράστια αύξηση του 38,4 τοις εκατό.

0 σχόλια: