Η Apple παρουσίασε τα δυο νέα μοντέλα της το iPhone 6, το iPhone 6 Plus και το νέο ρολόι της.


Ο Tim Cook παρουσίασε δύο νέα iPhones : το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, στο Cupertino της Καλιφόρνιας.
Η μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο μοντέλων είναι το μέγεθος. Το iPhone 6 έχει μια οθόνη 4,7 ιντσών, η οποία είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από ό, τι το προηγούμενο μοντέλο των 4-ιντσών οθόνη του iPhone 5S. Το iPhone 6
Plus, εν τω μεταξύ, έχει μια οθόνη 5,5 ιντσών, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για ένα κινητό. Αυτό ταιριάζει σε μια ολοένα και πιο δημοφιλή κατηγορία της συσκευής που ορισμένοι αποκαλούν "phablet". Μια κατηγορία μεταξύ κινητού και tablet. Οι πωλήσεις αναμένεται να ανθήσουν σε αυτή την κατηγορία, χωρίς αμφιβολία εν μέρει χάρη στην είσοδο της Apple.

Η τιμή

Στις ΗΠΑ, το iPhone 6 θα κοστίζει 199 δολάρια για ένα μοντέλο 16 GB, 299 δολάρια για τα 64 GB και 399 δολάρια για 128 GB, με μια τυπική σύμβαση δύο ετών. Το iPhone 6 Plus θα κοστίζει 100 δολάρια περισσότερο: Αυτό είναι 299 δολάρια για 16 GB, 399 δολάρια για τα 64 GB και 499 δολάρια για 128 GB.

Λεπτομέρειες διάθεσης πώλησης

Το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus θα πάνε για πώληση στις 19 Σεπτεμβρίου σε 10 χώρες: ΗΠΑ, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ, Ιαπωνία, Πουέρτο Ρίκο, τη Σιγκαπούρη και το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Apple είπε ότι το iPhone 6 και 6 Plus θα είναι διαθέσιμα σε 115 χώρες μέχρι το τέλος του έτους.

Πόσο καιρό θα διαρκέσει η μπαταρία;

Μία βελτίωση με μια τέτοια μεγάλη οθόνη είναι ότι υπάρχει περισσότερος χώρος στο εσωτερικό του τηλεφώνου για μια μεγαλύτερη μπαταρία. Η Apple υποσχέθηκε 11 ώρες περιήγησης για το iPhone 6 και 12 ώρες για την 6 Plus, μια μικρή βελτίωση σε σύγκριση με 10 ώρες για τα iPhone 5S.
Πόσο καιρό διαρκεί  η μπαταρία στα iPhone της Apple

Πόσο ζυγίζουν τα νέα iPhones σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα;
Πόσο ζυγίζουν τα νέα iPhones σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα
Ποιος είναι ο σκοπός για ένα τεράστιο iPhone; 
Η μεγάλη ιδέα για το iPhone 6 Plus είναι ότι επιτρέπει στους ανθρώπους να ταιριάζει περισσότερο στην οθόνη τους. Η οθόνη 5.5 ιντσών διαθέτει 88% περισσότερη επιφάνεια από ό, τι τα προηγούμενα μοντέλα και ανάλυση full HD, τα οποία στερούνταν τα άλλα iPhones. Θα ανταγωνίζονται με άλλα «phablets», όπως το Samsung Galaxy Note, που εμπορεύονται τα οφέλη από την εμπειρία μιας μεγάλης οθόνης, όπως την καλύτερη προβολή βίντεο. Η Apple επέδειξε μερικές εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των μηνυμάτων και μια εφαρμογή του CNN, που επωφελούνται από την μεγαλύτερη οθόνη, εμφανίζοντας περισσότερες πληροφορίες.

 Το iPhone 6 έχει ένα νέο βίντεο χαρακτηριστικό 

 Το iPhone 5S επέτρεπε στους χρήστες να λαμβάνουν βίντεο σε αργή κίνηση στα 120 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps). Το iPhone 6 διπλασιάζει αυτό. Εκτός από τα 240 fps αργή κίνησης- λαμβάνει επίσης 60 fps βίντεο HD και έχει μια συνεχή λειτουργία αυτόματης εστίασης.

Τι γίνεται με το ρολόι της Apple;

 Η Apple παρουσίασε επίσης μια νέα wearable συσκευή το λεγόμενο ρολόι της Apple. Είναι σχεδιασμένο για γρήγορη επικοινωνία και πρόσβαση σε εφαρμογές όπως το Siri και στους χάρτες. Επίσης θα διατίθενται στην αγορά ως μια συσκευή εκγύμνασης που μπορεί να παρακολουθήσει τη φυσική δραστηριότητα. Η Apple παρέχει επίσης μια εργαλειοθήκη για τους προγραμματιστές να κάνουν εφαρμογές για το ρολόι, που θα είναι ένα σημαντικό για την περαιτέρω εξέλιξη του.
Ο Tim Cook συζητά για το νέο ρολόι της Apple την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014, στο Cupertino της Καλιφόρνιας.

Το ρολόι της Apple μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε συνδυασμό με ένα iPhone 5 ή νεότερη έκδοση. Θα είναι διαθέσιμο σε τρεις συλλογές: Το Apple Watch, το Apple Sport και το Apple Watch Edition, με διαφορετικά φινιρίσματα και λουράκια. Θα ξεκινούν από τα 349 δολάρια και θα αρχίσουν να πωλούνται από τις αρχές του 2015.

Τα νέα iPhones και το ρολόι της Apple θα μπορούν συνεργαστούν με το νέο σύστημα πληρωμών της Apple.

Στις ΗΠΑ, το iPhone 6, 6 Plus, και το ρολόι της Apple θα έχουν πρόσβαση στην Apple Pay, το οποίο θα δίνει την δυνατότητα να μπορεί να πληρωθούν προϊόντα σε ορισμένα 220.000 καταστήματα. Οι έμποροι λιανικής πώλησης που έχουν υπογράψει για την υποστήριξη της Apple Pay περιλαμβάνονται όπως τα McDonald 's, Bloomingdale του, Whole Foods, και Walgreens. Η Apple συνεργάζεται με την Visa, MasterCard και American Express, συν τις μεγαλύτερες τράπεζες, συμπεριλαμβανομένης της Chase και η Citibank.

Η Apple έκανε έδωσε μεγάλα σημασία για την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής στον αγωνιστικό χώρο πληρωμών. Η Apple δεν θα παρακολουθεί τις αγορές των πελατών της και ότι η εφαρμογή Apple Pay θα κρατά τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας ασφαλή. Η Apple Pay θα πρέπει επίσης να συμπεριλάβει και τις εφαρμογές του ηλεκτρονικού εμπορίου. Μια ενδιαφέρουσα δυνατότητα που δίνει η Apple στο βαθύτερο ανταγωνισμό με PayPal και άλλες εταιρείες για online πληρωμή.

iOS 8

Τα νέα iPhones θα κυκλοφορήσει επίσης με iOS 8, την τελευταία έκδοση του mobile λειτουργικού συστήματος της Apple. Αυτό περιλαμβάνει νέες δυνατότητες ανταλλαγής μηνυμάτων, υποστήριξη για πρόσθετες διατάξεις πληκτρολογίου, μια νέα δυνατότητα αποθήκευσης iCloud και μια νέα εφαρμογή Υγείας της Apple.

0 σχόλια: