Η SanDisk παρουσίασε μια SD κάρτα 512 GB.

Η SanDisk παρουσίασε μια συσκευή αποθήκευσης την Extreme SDXC UHS-I PRO που μπορεί να χωρέσει 512GB δεδομένων, καθιστώντας την υψηλότερη χωρητικότητα της κάρτας SD στον κόσμο. Η SanDisk
ανακοίνωσε ότι σχεδίασε την κάρτα για εκείνους που τραβάνε βίντεο 4K Ultra High Definition, βίντεο Full HD και υψηλής ταχύτητα φωτογραφίας σε λειτουργία burst.

" Το 4K Ultra HD είναι ένα παράδειγμα μιας τεχνολογίας που μας πιέζει να αναπτύξουμε νέες λύσεις αποθήκευσης με ικανότητα χειρισμού τεράστιων μεγεθών αρχείων,", είπε σε μια δήλωση ο Dinesh Bahal, αντιπρόεδρος του μάρκετινγκ προϊόντος σε SanDisk. "Η 512GB SanDisk Extreme SDXC κάρτα UHS-I PRO έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα προόδου. Επιτρέπει στους επαγγελματίες να αποθηκεύσουν αξιόπιστα περισσότερο περιεχόμενο σε μια ενιαία κάρτα από ό, τι ποτέ πριν."

Η εταιρεία είπε ότι η PRO Extreme SDXC UHS είναι η πιο ισχυρή κάρτα χωρητικότητας SD, παρέχοντας ταχύτητες εγγραφής έως και 90 MB / s.

Η κάρτα έχει αντοχή σε δύσκολες συνθήκες, δηλαδή σε υψηλή θερμοκρασία, αδιάβροχη, αντέχει στους κραδασμούς σε ακτίνες x-ray.

Η SanDisk παρουσίασε τη πρώτη 512MB SD κάρτα της το 2003, που σημαίνει ότι η νέα κάρτα αντιπροσωπεύει 1.000-πλάσια αύξηση παραγωγικής ικανότητας μεγέθυνση σε μόλις πάνω από μια δεκαετία, είπε η εταιρεία.

Η κάρτα 512GB κοστίζει 800 δολάρια. Η SanDisk θα προσφέρει όμως και εκδόσεις 256 GB και 128 GB αποθήκευσης με χαμηλότερη τιμή.

0 σχόλια: