Αυτό είναι το μυστικό εργαστήριο fitness όπου η Apple συγκέντρωνε δεδομένα για την ανάπτυξη του ρολογιού της.

Το γυμναστήριο της Apple με μηχανήματα γυμναστικής.
Η Apple έχει χρησιμοποιήσει τους δικούς της εργαζόμενους, για σχεδόν δύο χρόνια, για να δοκιμάσει χαρακτηριστικά υγείας και καλής φυσικής κατάστασης που περιλαμβάνονται στο ρολόι της. Πρόσφατα, το ABC Good Morning America περιηγήθηκε στο μυστικό εργαστήριο προπόνησης, όπου η Apple είχε τοποθετήσει εσωτερικά εθελοντές με αισθητήρες "που άξιζαν εκατομμύρια δολάρια" (και μερικές μάσκες που φαινόταν τρομακτικές) για να καταγράψει ένα μεγάλο αριθμό δεδομένων σχετικά με την άσκηση και τη σωματική δραστηριότητα.

Αφθονία από χαλάκια γιόγκα. Η Apple έχει συγκεντρώσει όλες αυτές τις δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση του Apple Watch.
Με πολλούς τρόπους, μοιάζει με ένα τυπικό γυμναστήριο, με μηχανήματα κωπηλασίας, διαδρόμους, και την αφθονία από χαλάκια γιόγκα. Η Apple έχει συγκεντρώσει όλες αυτές οι δραστηριότητες που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη και τη βελτίωση του Apple Watch. Πιστή η Apple στη διάσημη εμμονή της για μυστικότητα, οι εργαζόμενοι δεν είχαν πει σε τι έργο είχαν συμβάλλει, αν και πρέπει να φανταστούμε ότι δεν ήταν δύσκολο να μαντέψουμε ότι σχετίζονταν με κάποιο είδος wearable.

Την περιήγηση του ABC την έκανε ο Jay Blahnik, μια από τις πρώτες μεγάλες προσλήψεις γυμναστικής της Apple, που έδειξε τους "βιοκλιματικούς θαλάμους"
Την περιήγηση του ABC την έκανε ο Jay Blahnik, μια από τις πρώτες μεγάλες προσλήψεις γυμναστικής της Apple, που έδειξε τους "βιοκλιματικούς θαλάμους" που βοηθούσαν να αναδημιουργήσει προπονήσεις σε ακραίες συνθήκες θερμοκρασίας και ποικίλες υγρασίες. Η Apple επισκέφθηκε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο (Αλάσκα και το Ντουμπάι αναφέρθηκαν) για κατάλληλη εξωτερική δοκιμή. "Νομίζω ότι έχουμε συγκεντρώσει ήδη ένα από τα μεγαλύτερα κομμάτια δεδομένων fitness (φυσικής κατάστασης) στον κόσμο, και άποψή μας είναι ότι είμαστε μόλις στην αρχή", δήλωσε ανώτερο στέλεχος της Apple ο Jeff Williams, ο οποίος είχε εμφανιστεί στην εκδήλωση παρουσίασης της εταιρείας του ρολογιού νωρίτερα αυτό το μήνα. Τα στελέχη της Apple έχουν επανειλημμένα δηλώσει, ότι η συσκευή θα μπορούσε να έχει σημαντική επίπτωση σε αυτόν που την χρησιμοποιεί, δίνοντας του χρήσιμα δεδομένα για την προσωπική του υγεία.


Αλλά μένει να δούμε αν το ρολόι της Apple θα ξεπεράσει άλλους καταγραφείς γυμναστικής, όταν πρόκειται για την παρακολούθηση του καρδιακού ρυθμού σας και τη συνολική δραστηριότητα. Σύστημα καρδιακών παλμών, ειδικότερα, είναι μια περιοχή όπου φοριέται στον καρπό, προϊόντα όπως της Microsoft Band, Fitbit, και άλλα έχουν αποδειχθεί ατελή. Οι συσκευές δεμένες απευθείας στο στήθος είναι συνήθως πολύ πιο αξιόπιστες. Μπορεί αισθητήρες της Apple να κάνουν τη διαφορά; Ανυπομονούμε να δούμε μέσα σε λίγες εβδομάδες. Το ρολόι της Apple θα κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου.
Το βίντεο παρουσίασης του ABC :
https://www.youtube.com/watch?v=LsgOmiStJ04&feature=player_embedded#t=149

0 σχόλια: