Αναβάθμιση σε Windows 10 και για τα παράνομα λογισμικά με Windows 7, Windows 8.1.

Αναβάθμιση σε Windows 10 και για τα παράνομα λογισμικά με Windows 7, Windows 8.1.
Η Microsoft θα αφήσει τους πειρατές λογισμικού να αναβαθμίσουν τα συστήματα τους με το νέο σύστημα των Windows 10. Να νομιμοποιηθούν
όμως οι εγκαταστάσεις τους δεν θα είναι εφικτό.

Η Microsoft δεν αποτρέψει τεχνικά την αναβάθμιση των νέων Windows για ένα παράνομο αντίγραφο του λειτουργικού της συστήματος. Αυτό ανακοινώθηκε από την εταιρεία την Πέμπτη. Η αναβάθμιση δεν θα αλλάξει την κατάσταση του πειρατικού ή την πλαστή άδεια χρήσης των Windows. Ένας τεχνικός έλεγχος για την άδεια δεν θα πραγματοποιηθεί, αντίστοιχα λοιπόν θα μπορούν να αναβαθμίζονται και τα παράνομα αντίγραφα.

Οι ειδικοί πιστεύουν ότι η Microsoft με την τροποποιημένη πολιτική αναβάθμισης θέλει να επιτύχει, ειδικά στην κινεζική αγορά λογισμικού. Στην Κίνα, εκτιμάται ότι περίπου τα τρία τέταρτα του συνόλου των εγκαταστάσεων λογισμικού δεν έχουν την κατάλληλη άδεια. Η Microsoft διανέμεται όχι μόνο στην Κίνα για αναβάθμιση, δεν αποκλείει όμως τις παράνομες εκδόσεις των Windows, αλλά θα κάνει το ίδιο και για όλο τον κόσμο.

Η ελεύθερη αρχικά για ένα χρόνο αναβάθμιση στα Windows 10 θα εφαρμόζεται σε όλες τις συσκευές που λειτουργούν με Windows 7, Windows 8.1 και Windows Phone 8.1. Εκτός από το Tablet έκδοση για Windows RT / RT 8.1 και τις εκδόσεις που έχουν ως στόχο την εταιρική αγορά (Windows 7 Enterprise, τα Windows 8 / 8.1 Enterprise). Οι άδειες χρήσης, οι οποίες χρησιμοποιούνται για τους μεγάλους πελάτες, εξαιρούνται από την ελεύθερη προσφορά.

0 σχόλια: