Θα εμφανιστεί ένας iMac με 8K οθόνη; Η LG αποκαλύπτει τα σχέδια της Apple.

Ο τρέχων iMac έρχεται με 5k οθόνη. Σύντομα, η οθόνη μπορεί να έχει μια καλύτερη ανάλυση.
Η LG κατασκευάζει τις οθόνες της όχι μόνο για τις δικές της τηλεοράσεις, οθόνες υπολογιστών και smartphones, αλλά επίσης βρίσκεται στην κορυφή σε μια λίστα προμηθευτών και από άλλους κατασκευαστές. Ένας από τους πιο γνωστούς αγοραστές των οθονών είναι η Apple. Σε ανακοίνωσή της σχετικά για τις υψηλής ανάλυσης οθόνες 8K στο οποίο επικεντρώθηκε για το μέλλον της τηλεόρασης στην Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα, διαπιστώθηκε επίσης μια σαφής υπαινιγμός για την επόμενη γενιά των iMacs Apple. Η Apple σχεδιάζει εντός του τρέχοντος έτους, τη δημοσίευση ενός iMac υπολογιστή με οθόνη υπερυψηλής ανάλυσης 8K;

Η Apple είχα ανακοινώσει ότι θα δημοσιοποιήσει ακόμα και φέτος έναν υπολογιστή "iMac 8K" με εξαιρετικά οθόνη υψηλής ανάλυσης, που παραθέτεται σε blog από το δελτίο τύπου. Η ίδια η Apple δεν έχει ακόμη εκφραστεί για αυτό το θέμα. Μόλις το περασμένο φθινόπωρο, ο κατασκευαστής του όλα-σε-ένα υπολογιστή του, θα διέθετε σημαντικά υψηλότερη ανάλυση και θα εξόπλιζε τον 27-ιντσών iMac με 5K οθόνη (5120 x 2880 pixels). Η τιμή εκκίνησης για το πρώτο επιτραπέζιο υπολογιστή με οθόνη Retina: 2.599 €.

Εάν η ανακοίνωση της LG είναι αλήθεια, είναι αβέβαιο, στο πλαίσιο αυτό, οι ειδικοί της Apple έχουν τις αμφιβολίες τους. Είναι πιθανό ότι η Apple θα παρουσιάσει φέτος μια περαιτέρω ανάπτυξη των iMacs υπολογιστών της. Η έβδομη γενιά του υπολογιστή All-in-One εισήχθη τον Οκτώβριο του 2012, κάθε χρόνο από τότε εμφανίστηκε το φθινόπωρο ένας βελτιωμένος σχεδιασμός. Μετά την αναβάθμιση του περασμένου έτους, είναι αμφίβολο αν η Apple τώρα θα κάνει το επόμενο βήμα. Η LG παρουσίασε στην CES 2015 μια πρωτότυπη οθόνη 8K ανάλυσης, αλλά δεν υπάρχει ακόμα προς πώληση συσκευή.

0 σχόλια: