Η Samsung ξεκινά τη διάθεση των νέων 4K τηλεοράσεων με το λειτουργικό Tizen.

Η Samsung ξεκινά τη διάθεση των νέων 4K τηλεοράσεων με το λειτουργικό Tizen.
Η Samsung έχει ξεκινήσει την διάθεση στο εμπόριο μερικών νέων κυρτών και επίπεδων οθονών Smart τηλεοράσεων και ανακοίνωσε τιμές για τα μοντέλα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Οι τηλεοράσεις, οι οποίες θα αρχίζουν από τα 949,99 δολάρια, έρχονται με μια υπερ-υψηλή ευκρίνεια με [3840 Χ 2160] αναλύσεις.

Το Streaming ταινιών από φορητές συσκευές στις τηλεοράσεις, δεν είναι τόσο εύκολο όσο φαίνεται. Η Samsung ελπίζει να το κάνει πιο εύκολο με τη νέα γκάμα τηλεοράσεων 4K Smart, οι οποίες θα λειτουργούν με το ολοκαίνουργιο Tizen λειτουργικό σύστημα.

Η διασύνδεση του χρήστη θα φαίνεται διαφορετική με τις νέες Smart τηλεοράσεις, που κυκλοφορήσαν τα προηγούμενα έτη. Ολόκληρη η Smart TV της Samsung το 2015 βασίζεται στο Tizen, που φέρνει πιο κοντά τηλεοράσεις σε κινητές συσκευές και το Διαδίκτυο με βάση το streaming περιεχόμενο, είπε η εταιρεία.

Με το πάτημα ενός κουμπιού οι χρήστες θα μπορούν να κάνουν streaming video από ένα smartphone ή tablet στην τηλεόραση. Το χαρακτηριστικό αυτό θα λειτουργεί με ορισμένα smartphones της Samsung και tablets, συγχρόνως όμως οι χρήστες θα μπορούν να χρησιμοποιούν την κινητή συσκευή τους καθώς θα διαρκέσει το streaming στην τηλεόραση. Περιεχόμενο από μια κινητή συσκευή στην τηλεόραση θα λειτουργεί μέσω Wi-Fi Direct.

Η Samsung έχει επίσης είπε ότι η τηλεόραση, ακόμα και όταν κλείσει, θα είναι σε θέση να κάνει streaming ζωντανές μεταδόσεις σε κινητές συσκευές. Η Samsung περιορίζει αυτά τα χαρακτηριστικά μόνο σε φορητές συσκευές της, αλλά όχι σε άλλες μάρκες, κάτι που το είχε κάνει στο παρελθόν με τα προϊόντα ψυχαγωγίας.

Με το νέο λειτουργικό Tizen, η Samsung έχει επίσης εισαγάγει μια νέα διεπαφή (interface) to Smart Hub, μέσω του οποίου οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε streaming και σε άλλο περιεχόμενο. Νέες επιλογές διασκέδασης και επιλογές προσαρμοσμένου περιεχόμενου θα είναι διαθέσιμες από την οθόνη έναρξης, που το Tizen θα σας βοηθήσει να το βρείτε.

Ορισμένες τηλεοράσεις στις νέες SUHD χρησιμοποιούν την quantum dots τεχνολογία, η οποία βοηθά στην παραγωγή μιας πιο ευκρινούς χρώματος και εικόνας. Αυτά τα μοντέλα είναι επίσης πιο ακριβά σε σύγκριση με τις παραδοσιακές τηλεοράσεις LED.

Ορισμένα μοντέλα του 2015 είναι σε θέση να αναβαθμίσουν το περιεχόμενο υψηλής ευκρίνειας (HD) σε 4K βίντεο.

Η νέα σειρά 2015 διαθέτει τηλεοράσεις με οθόνη μεγέθους από 40 ίντσες έως 88 ίντσες. Μερικά από τα νέα προϊόντα θα περιλαμβάνουν:

- JS9100 κυρτή SUHD: Η τηλεόραση με μεγάλη οθόνη 78-ιντσών θα κυκλοφορήσει το Μάιο με 9,999.99 $.
- JS9500 κυρτή SUHD: Η 65-ιντσών τηλεόραση θα κυκλοφορήσει αυτό το μήνα για 6,499.99 $.
- JU6700 κυρτή UHD: Ένα 40-ιντσών μοντέλο 949.99 $ είναι η λιγότερο ακριβή από όλες τις νέες τηλεοράσεις Samsung. Ένα μοντέλο 65 ιντσών θα κοστίζει 2,699.99 $, θα κυκλοφορήσει όμως μέσα στους επόμενους μήνες.

Οι τηλεοράσεις με επίπεδη οθόνη περιλαμβάνουν:

- JU7100 UHD-A 40-ιντσών θα είναι τώρα διαθέσιμη για 1,399.99 $ και μια 60-ιντσών για -2.499,99 $.
- JS8500 SUHD: Ένα μοντέλο 40 ιντσών για 2,999.99 $ και ένα μοντέλο 50 ιντσών για 3,999.99 $.
Σχετικά άρθρα :
Η LG ανακοίνωσε την πρώτη τηλεόραση Quantum dot TV νέας τεχνολογίας.

Ξεχάστε τις 3D. Έρχεται μια νέα τεχνολογία.

QD TV: Τι είναι αυτό; Πότε έρχεται; Quantum Dot TV έναντι OLED TV.
 

0 σχόλια: