Το PlayStation 4 υποστηρίζει τώρα το Remote Play για PC και Mac

Το PlayStation 4 υποστηρίζει τώρα το Remote Play για PC και Mac
Το PlayStation 4 έχει κυκλοφορήσει την έκδοση λογισμικού
3.50. Το μεγαλύτερο νέο χαρακτηριστικό είναι το "Remote Play", το οποίο σας επιτρέπει να παίξετε παιχνίδια PlayStation σε ένα PC ή Mac στο σπίτι.

To "Remote Play " για PC και Mac

Εάν έχετε ένα PlayStation 4 στο σαλόνι σας, από σήμερα, θα είστε σε θέση να κάνετε streaming σε παιχνίδια για PC ή Mac μέσω του δικτύου. Η Sony το ονομάζει Remote Play και προσφέρει την ευελιξία να χρησιμοποιεί κάποιος το PlayStation του ακόμα και όταν οι άλλοι βλέπουν τηλεόραση. Επίσης, δίνει τη δυνατότητα να παίζονται τα παιχνίδια και σε άλλες τηλεοράσεις στο σπίτι μέσω ενός συνδεδεμένου υπολογιστή.

Ποια λειτουργικά συστήματα είναι απαιτούνται από τα PC

Το Remote Play απαιτεί χρήση των εξής λειτουργικών συστημάτων : Τα Windows 8.1, τα Windows 10, το Mac OS X Yosemite ή το Max OS X El Capitan, καθώς και έναν Controller "DualShock 4" ο οποίος συνδέεται με το PC / Mac μέσω USB. Τα παιχνίδια μεταδίδονται έως και 720p είτε 30 ή 60fps.
Το PS4 "Remote Play "για PC και Mac μπορείτε να το κατεβάσετε από τώρα. Στην ίδια ιστοσελίδα θα βρείτε τις οδηγίες εγκατάστασης.

Όταν η Sony ανακοίνωσε την πρώτη τηλεόραση Android της το 2015, υποσχέθηκε η εταιρεία ότι θα φέρει το "Remote Play " με τις τηλεοράσεις μέσω μιας εφαρμογής. Η εφαρμογή δεν έχει ακόμη εμφανιστεί, αλλά με τη σημερινή ενημέρωση υπάρχει ακόμα ελπίδα.

Η σημερινή ενημέρωση θα επιτρέψει επίσης να το ρυθμίσει ο χρήστης και offline, να λάβει ειδοποιήσεις όταν ένας φίλος συνδέεται, να σχεδιάσουν τις μελλοντικές εκδηλώσεις με τους φίλους ή ομάδες, και να ξέρει τι παίζουν τώρα οι φίλοι του (και την ικανότητα να συμμετάσχει μαζί τους). Μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής PlayStation για smartphones θα καταστήσει δυνατό να προγραμματιστούν και από το κινητό.

Το Software v3.50 είναι μια δωρεάν ενημέρωση 300MB για το PlayStation 4. Είναι διαθέσιμο για download τώρα.

0 σχόλια: