Στην έκθεση video game E3 στο Λος Άντζελες περνάει η Microsoft στην επίθεση.

Xbox One στην έκθεση E3 στο Λος Άντζελες
Στην έκθεση video game E3 στο Λος Άντζελες περνάει η Microsoft στην επίθεση. Η Minecraft
έρχεται με τα γυαλιά AR HoloLens, οι παίκτες αποκτούν ένα νέο Controller . Το πιο σημαντικό για τους ιδιοκτήτες του Xbox One είναι: Η κονσόλα θα είναι συμβατή πλέον προς τα πίσω.

Από την έναρξη της τελευταίας κονσόλας παιχνιδιών Xbox One, ο ανταγωνιστής της η Sony έχει κερδίσει με το Playstation 4 τεράστιο μερίδιο της αγοράς. Τώρα η Microsoft περνάει στην αντεπίθεση θέλοντας να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Στη συνέντευξη Τύπου στην E3, η Microsoft παρουσίασε τις επερχόμενες καινοτομίες.

Η κονσόλα Xbox One, θα γίνει συμβατή προς τα πίσω

Το πιο σημαντικό είναι το εξής: για το Xbox One Θα πρέπει οι τίτλοι του προηγούμενου μοντέλου του Xbox 360 να είναι διαθέσιμοι έως τα Χριστούγεννα. Η αρχή θα γίνει με περίπου 100 παιχνίδια, και θα ακολουθήσουν περισσότερα. Μέχρι στιγμής, η κονσόλα δεν είναι συμβατή προς τα πίσω.

 Η Microsoft παρουσίασε ένα νέο χειριστήριο που ονομάζεται "Elite"
Επίσης, Η Microsoft παρουσίασε ένα νέο χειριστήριο που ονομάζεται "Elite". Το Gamepad θα είναι με το Xbox One σε χρήση με τα Windows 10 και θα έχει, μεταξύ άλλων, ελεύθερα ρυθμιζόμενα και δυνάμενα να αντικατασταθούν πλήκτρα. Επιπλέον, η εταιρεία παρουσίασε μια έκδοση του παιχνιδιού "Minecraft", το οποίο μπορεί με τα γυαλιά HoloLens θα σας επιτρέψει να ζήσετε νέες εμπειρίες.

Τα γυαλιά HoloLens είναι μια προσπάθεια της Microsoft να καθιερώσει την εικονική πραγματικότητα στον κόσμο του παιχνιδιού. Τα γυαλιά μπορεί να εμφανίσουν τρισδιάστατα αντικείμενα και μπορούν να αλληλοεπιδράσουν με το πραγματικό περιβάλλον. Η Microsoft είχε αγοράσει το online παιχνίδι Minecraft για 2,5 δισεκατομμύρια δολάρια το οποίο δίνει την δυνατότητα να δημιουργηθούν εικονικοί τμηματικοί κόσμοι.

Συνεργασία με την Oculus

Η εταιρία θα συνεργάζεται επίσης με την Oculus του Facebook. Αυτή έχει ασχοληθεί με την εικονική πραγματικότητα με γυαλιά Rift. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Oculus Brendan Iribe είχε ανακοινώσει την περασμένη εβδομάδα μια συνεργασία με τη Microsoft. Τα γυαλιά Rift θα λειτουργήσουν χωρίς να εγκαταστήσουν κανένα πρόγραμμα οδήγησης με το νέο λειτουργικό σύστημα των Windows 10. Επιπλέον, τα Rift γυαλιά θα συνοδεύονται με έναν controller για το Xbox One. Τα VR γυαλιά Rift προσθέτουν σε αυτόν που τα φοράει στα παιγνίδια των υπολογιστών ένα άλλο εικονικό περιβάλλον.

Με το ειδικό χειριστήριο Oculus Touch θα πρέπει να αντιλαμβάνεται κάποιος το εικονικό περιβάλλον σαν σε πραγματικό, ο χειρισμός του θα είναι εντελώς οικείος χωρίς ιδιαίτερη εξάσκηση. Εκτός από μια 360 μοιρών θέα το Oculus Rift θα προσφέρει επίσης ένα surround ήχο. "Το Oculus Rift θα ξεγελάσει τα αυτιά σου", δήλωσε ο Iribe. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να το αγοράσουν μέχρι το επόμενο έτος.

0 σχόλια: