Η APPLE παρουσίασε το IPAD PRO.

 το IPAD PRO της Apple.
Οι φήμες για ένα μεγαλύτερο iPad κυκλοφορούσαν από πέρυσι και η Apple τελικά παρουσίασε τη μεγαλύτερη συσκευής της. Ονομάζεται iPad Pro, το tablet διαθέτει
οθόνη 12,9 ιντσών με 5,6 εκατομμύρια pixels. Αυτό διαθέτει περισσότερα pixel από το15-ιντσών MacBook Pro με Retina Display.

Το πλάτος του έχει το ίδιο ύψος με το iPad Air, και είναι οριακά παχύτερο από iPad Air 2 με 6,9 χιλιοστά, σε σύγκριση με τα 6,1 χιλιοστά.
Οι διαφορές τιμών στα ipad της Apple όπως παρουσιάστηκαν.Διαθέτει το νέο τσιπ A9X και για το οποίο ο αντιπρόεδρος του παγκοσμίου marketing Phil Schiller είπε ότι είναι 1,8 φορές πιο γρήγορο από ό, τι το A8X στο iPad Air 2.

Πρόσθεσε ότι το iPad Pro είναι ταχύτερος από το 80 τοις εκατό των υπολογιστών που αποστέλλονται στους τελευταίους έξι μήνες, και τα γραφικά είναι ταχύτερα από το 90 τοις εκατό αυτών των υπολογιστών.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης το Apple Μολύβι, μια γραφίδα που θα χρησιμοποιηθεί στο iPad.

Έχει τέσσερα ηχεία, και είναι 6,9 χιλιοστά λεπτά, και μια θήκη με ενσωματωμένο το πληκτρολόγιο, που είναι παρόμοιο με το tablet Surface της Microsoft.

«Για να ενισχύσουν ό, τι είναι δυνατόν και να επιτρέψουμε ένα νέο επίπεδο ακρίβειας, σχεδιάσαμε τον Apple Μολύβι», είπε ο Σερ Jonathan Ive.
Σχετικά θέματα :
Ποια είναι τα νέα iPhone 6s της Apple, τα νέα αναλυτικά χαρακτηριστικά που διαθέτουν και οι διαφορές με τα παλαιά μοντέλα. 

Τα νέα iPhone 6s και i6s Plus έχουν επιπλέον το "3D Touch", ζωντανές εικόνες αλλά κοστίζουν και περισσότερο.
H επόμενη γενιά της Apple TV. Το νέο TV BOX της Apple.

H επόμενη γενιά της Apple TV. Το νέο TV BOX της Apple.

0 σχόλια: