IFA 2015: Η Intel παρουσιάζει το mini-PC σε μορφή stick HDMI με τον νέο επεξεργαστή Core m.

Ο Kirk Skaugen δείχνει το Stick με τον Core m επεξεργαστή της Intel
Στην IFA συνέντευξη Τύπου για τους νέους επεξεργαστές της Intel Skylake, ο διευθυντής Kirk
Skaugen έδειξε τον μίνι-υπολογιστή με πυρήνα m: Οι Core επεξεργαστές εμπεριέχουν δυνητικά υψηλότερες επιδόσεις από ό,τι ένας Atom.

Το Stick της Intel έχει προσελκύσει πολλή την προσοχή, όχι απλά και μόνο επειδή είναι τόσο μικρό. Το Mini-PC σε μορφή μπάρας σοκολάτας προορίζεται για άμεση εισαγωγή στη θύρα HDMI της τηλεόρασης ή της οθόνης ανάλογα με την έκδοση και τρέχει κάτω από τα Windows 8.1 ή Ubuntu. Στο μέλλον, η Intel θα προμηθεύει επίσης με τον επεξεργαστή Core–m και σε tablet. Αυτός ο πυρήνας του επεξεργαστή χωρίς ανεμιστήρα για την (Windows) tablet και tablet- Notebook-Hybride επιτυγχάνεται με επαρκή ψύξη σημαντικά υψηλότερες επιδόσεις από το υπολογιστή που περιείχε τον πυρήνα Atom Z3735F.

Δυστυχώς ο Kirk Skaugen έχει δείξει το Core m Stick μόνο για λίγο, αλλά δεν αποκάλυψε τίποτα σχετικά με τις τιμές και τις ημερομηνίες παράδοσης. Κάποιος μπορεί μόνο να ελπίζει ότι αυτή η έκδοση HDMI-drive θα είναι εξοπλισμένη με μνήμη RAM περισσότερη και flash – μνήμη από τα προηγούμενα Sticks, που έπασχαν από ανεπάρκεια σε αποθηκευτικό χώρο.

IFA 2015: Asus μητρικές με Intel Skylake από 70 Ευρώ.

0 σχόλια: