Η Microsoft παρουσίασε τη δεύτερη βελτιωμένη έκδοση του βραχιολιού το «Band».

Η Microsoft παρουσίασε το βραχιόλι το «Band»
Η Microsoft παρουσίασε το βραχιόλι «Band» όχι μόνο εξωτερικά εμφανίσιμο, αλλά  εξοπλισμένο με
νέους αισθητήρες, το οποίο δίνει τη δυνατότητα όλο και πιο ακριβή συλλογή δεδομένων. Η αναβάθμιση αυτή όμως αντικατοπτρίζεται επίσης και στην τιμή.
Το βραχιόλι της MIcrosoft  είναι οπτικά αρκετά σε μεγάλο βαθμό βελτιωμένο
Πριν από ένα χρόνο, η Microsoft με τη πρώτη έκδοση εισήλθε στο πεδίο της παρακολούθησης δραστηριότητας, από τις 30 Οκτωβρίου η εταιρεία θα προσφέρει στις ΗΠΑ, τη δεύτερη έκδοση. Το νέο βραχιόλι εξακολουθεί να φέρει την απλή ονομασία " Band ", αλλά ήδη είναι οπτικά αρκετά σε μεγάλο βαθμό βελτιωμένο και τώρα έχει εντυπωσιακή ομοιότητα με το βραχιόλι Gear Fit τη Samsung. Το «Band» είναι, ωστόσο, πιο ανοιχτό, όταν πρόκειται για συνεργασία επικοινωνίας με άλλες κινητές συσκευές. Συνεργάζεται όχι μόνο με συσκευές των Windows Phone, αλλά με iOS και Android συσκευές.

Στις δυνατότητες που περιλαμβάνει συγκαταλέγονται η μέτρηση της θερμοκρασίας, του καρδιακού ρυθμού, δίνει συντεταγμένες GPS, καταγράφει την υπεριώδη ακτινοβολία, την αντίσταση του δέρματος και την υγρασία. Μια νέα προσθήκη είναι τώρα ένα βαρομετρικό αλτίμετρο, με περισσότερες λεπτομέρειες από ό, τι μπορεί να δημιουργηθεί με το GPS, το οποίο βαθαίνει κατακτηθεί το φορέα. Ο αισθητήρας παλμού λειτουργεί με LED και μια οπτοηλεκτρονικές αισθητήρα. Σε αντίθεση με κάποια άλλα βραχιόλια παρακολούθησης της Microsoft καταγράφει τον καρδιακό ρυθμό μόνιμα. Ο αισθητήρας θα πρέπει επίσης για γρήγορες κινήσεις, δηλαδή κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων λειτουργεί αξιόπιστα .

Βήματα, ύπνος και οι θερμίδες που καίγονται.

Το βραχιόλι παρακολουθεί σύμφωνα με τη Microsoft τα βήματα επίσης αξιόπιστα τον ύπνο και την ημερήσια κατανάλωση θερμίδων και τις δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όπως έχει ήδη η συσκευή μέσω της συνδεδεμένης smartphone στέλνει τα προκαθορισμένα δεδομένα του σώματος απευθείας στο cloud στην πλατφόρμα της Microsoft Υγείας. Εν τω μεταξύ, η Microsoft έχει επίσης εξασφαλίσει την υποστήριξη πολλών site για την υγεία, συμπεριλαμβανομένης της Starva, MyFitnessPal και MapMyRide.

Οι βελτιώσεις αυτές αντικατοπτρίζονται επίσης στην τιμή. Η συσκευή, η οποία μπορεί να προ-παραγγελθεί στις ΗΠΑ, θα κοστίσει περίπου 250 δολάρια ΗΠΑ. Η πρώτη έκδοση ήταν 50 $ φθηνότερα. Αυτό είναι παρά πολύ για ένα βραχιόλι. Ωστόσο, το βραχιόλι εμπεριέχει πολλά χαρακτηριστικά SmartWatch: Έτσι κλήσεις, μηνύματα και ειδοποιήσεις εμφανίζονται από συνδεδεμένες κινητές συσκευές που λειτουργούν όχι μόνο με Windows αλλά iOS και Android.

Σύμφωνα με τη Microsoft, το βραχιόλι διαθέτει μια μπαταρία για "συνήθη χρήση" που χρειάζεται φόρτιση περίπου κάθε 48 ώρες, όπως και προηγούμενο μοντέλο τον προκάτοχό του. Το γυαλί του προστατεύεται από Gorilla Glass 3, 32 χιλιοστά x 12,8 χιλιοστά AMOLED και έχει ανάλυση 320 × 128 pixels, λίγο περισσότερο από τον προκάτοχό του (320 × 106 pixels).

Είναι εύκολο να ζήσεις πιο υγιεινά και να επιτύχεις περισσότερα με τη βοήθεια του έξυπνου ρολογιού «Band» της Microsoft.

Συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού
Συνεχή παρακολούθηση του καρδιακού παλμού. Μαθαίνει τη διακύμανση του στη περίοδο ανάπαυσης και όλων των άλλων δραστηριοτήτων, που διεξάγει κάποιος κατά την περίοδο όλης τη ημέρας.
Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης,
Παρακολούθηση της φυσικής κατάστασης, βάζοντας στόχους επίτευξης ενώ τρέχεις κάνεις ποδήλατο και άλλες δραστηριότητες.
Ειδοποίηση για Email, SMS, Facebook και το Twitter και διάφορες υπενθυμίσεις που έχουμε προγραμματίσει.
Ειδοποίηση για Email, SMS, Facebook και το Twitter και διάφορες υπενθυμίσεις που έχουμε προγραμματίσει.
Πληροφόρηση για την ποιότητα του ύπνου μας.
Πληροφόρηση για την ποιότητα του ύπνου μας.
Πληροφόρηση για το πόσες θερμίδες καταναλώνουμε κατά την διάρκεια του ύπνου αλλά και για όλες τις δραστηριότητες, που κάναμε όλη την ημέρα.
Πληροφόρηση για το πόσες θερμίδες καταναλώνουμε κατά την διάρκεια του ύπνου αλλά και για όλες τις δραστηριότητες, που κάναμε όλη την ημέρα.

0 σχόλια: