Λογαριασμοί στην Ελβετία: Οι φορολογικούς ελεγκτές δίνουν στοιχεία στην Ελλάδα.

το Υπουργείο Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας χει προσφέρει περισσότερες από 10.000 εγγραφές για την παρακολούθηση της φοροδιαφυγής στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών
Οι ερευνητές από τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία αγόρασαν πληροφορίες για φοροδιαφυγή σε
μεγάλη κλίμακα. Τώρα θα μπορούν να επωφεληθούν επίσης και άλλες κυβερνήσεις. 10.000 εγγραφές έχουν διαβιβαστεί στην Ελλάδα.

H Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία (NRW) έχει προσφέρει περισσότερες από 10.000 εγγραφές για την παρακολούθηση της φοροδιαφυγής στο ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών. Οι πληροφορίες σχετικά με τους τραπεζικούς λογαριασμούς των Ελλήνων στην Ελβετία έχουν σταλθεί μέσω της Ομοσπονδιακής Κεντρικής υπηρεσίας στην Ελλάδα, ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.

Ο υπουργός Οικονομικών Norbert Walter-Borjans (SPD) είπε ότι θα στηρίξει τις ελληνικές αρχές να επιβάλλουν φορολογικό δίκαιο στη χώρα. " Βρεθήκαμε στη θέση αυτή Χάρη στην επιτυχία του έργου των φορολογικών επιθεωρητών μας."

Η Ελλάδα θα αξιολογήσει τα δεδομένα τώρα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Οικονομικών Τρύφων Αλεξιάδης. Τα στοιχεία των λογαριασμών αφορούν ιδιώτες και επιχειρήσεις με περιουσιακά στοιχεία έως τέσσερα δισεκατομμύρια ελβετικά φράγκα (3.7 δις €).

0 σχόλια: