Η Apple μπορεί να παρουσιάσει ένα νέο MacBook Pro τον Ιούνιο του 2016;

το logo της Apple σε ένα κατάστημα

Η Apple, ο γίγαντας τεχνολογίας έχει επιλέξει να παρουσιάσει πολλές
νέες συσκευές αυτό το έτος, συμπεριλαμβανομένων του πολυαναμενόμενου iPhone με οθόνη 4-ιντσών, το Apple Watch 2, την επόμενη επανάληψη του τρέχοντος iPhone 6s και ένα νέο αναβαθμισμένο MacBook Pro.
Ο Tim CooK σε μια παρουσίαση
Όπως αναφέρθηκε σε ένα Κορεατικό site, η Apple θα ρίξει πιθανόν κάποιο φως για την επόμενη γενιά MacBook Pro 2016 σε μια εκδήλωση στις 13 Ιουνίου. Το ανανεωμένο θα αντικαταστήσει την 5η γενιά επεξεργαστών Broadwell της Intel με την 6η γενιά επεξεργαστών Skylake. Το μηχάνημα με το Skylake τσιπ θα είναι πιο γρήγορα από τον προκάτοχό του. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επεξεργαστές Skylake θα επιφέρουν σημαντικές βελτιώσεις στην απόδοση με την ενίσχυση της CPU αυξάνοντας τη ταχύτητα έως και 20 τοις εκατό. Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι η νέα 14-νανομέτρων αρχιτεκτονική του chipset θα δώσει στη συσκευή μεγαλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Η νέα γενιά των MacBook Pro θα έρθει με οθόνη Retina και μπορεί να έρθει σε δύο μεγέθη οθόνης. Με οθόνες 13 ιντσών και 15 ιντσών, αυτά μπορεί να εφοδιαστούν με 8GB και 16GB μνήμης RAM, αντίστοιχα.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η MacWorld ανέφερε ότι η οθόνη Retina θα βελτιώσει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας έως και 10 ώρες για το 13-ιντσών MacBook και οκτώ ώρες για το μοντέλο 15 ιντσών. Τα νέα MacBook 2016 μοντέλα αναμένονται επίσης να έρθουν με τουλάχιστον δύο θύρες USB C. Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν οι θύρες τύπου C θα αντικαταστήσει το υπάρχον Thunderbolt ή τις θύρες USB 3.0 των σημερινών μοντέλων.

Η Apple έχει επίσης προγραμματισμένο να παρουσιάσει το iOS 10 καθώς και OS X 10.12, στο Παγκόσμιο Συνέδριο Developers (WWC) τον Ιούνιο του 2016. Σε σημείωμα προς τους επενδυτές, όπως προκύπτει από την Apple Insider, ο αναλυτής Ming-Chi Kuo της KGI Securities αποκάλυψε ότι το MacBook θα φέρει αξιοσημείωτη ανάπτυξη στην Apple το 2016. Ανέφερε επίσης ότι οι επικείμενες αναβαθμίσεις, του Ιουνίου θα επιταχύνουν περαιτέρω τις πωλήσεις των φορητών υπολογιστών της Apple.
Σχετικά θέματα:  

0 σχόλια: