Η Philips θα παρουσιάσει και αυτή OLED TV;

επίδειξη των OLED τηλεοράσεων που σκοπεύει η Philips να λανσάρει αργότερα αυτό το χρόνο.
Σήμερα στις Βρυξέλλες, η Philips επιβεβαίωσε ότι σχεδιάζει να λανσάρει την πρώτη
OLED τηλεόραση της στην Ευρώπη "αργότερα αυτό το έτος". Κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μια επίπεδη 55 ιντσών τηλεόραση, αλλά οι τελικές λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη διευκρινισθεί.

Philips OLED TV έρχεται σύντομα

Η TP Vision, η οποία είναι υπεύθυνη για την πώληση τηλεοράσεων της Philips στην Ευρώπη, έκανε μια ανακοίνωση έκπληξη, ότι προγραμματίζει για το 2016 μια εναρκτήρια εκδήλωση στις Βρυξέλλες. Στην αίθουσα επίδειξης, η εταιρεία είχε τοποθετήσει μια OLED τηλεόραση δίπλα σε ένα μοντέλο LCD σε έναν από τους τοίχους.

Κατά το τελευταίο στάδιο της επίδειξης έγινε σαφές ότι η Philips δεν είχε καμία πρόθεση να προωθήσει δυνατά τις οθόνες LCD. Αντ 'αυτού, η εταιρεία άρχισε να επαινεί τις OLED τηλεοράσεις για την μοναδική ποιότητα εικόνας και τα χαρακτηριστικά τους. Κατά το τέλος της συνεδρίασης, η εταιρεία επιβεβαίωσε, ότι θα λανσάρει την πρώτη OLED τηλεόραση της αργότερα αυτό το έτος.

Οι λεπτομέρειες δεν διασαφηνίστηκαν και στην αίθουσα επίδειξης, η εταιρεία χρησιμοποίησε ένα πάνελ OLED 2015. Όταν η πραγματική OLED TV έλθει στην αγορά θα χρησιμοποιηθεί ένα από τα πάνελ της OLED LG του 2016, το οποίο υποδηλώνει ότι θα έχει 4K ανάλυση και υποστήριξη HDR (υψηλού δυναμικού εύρους). Ωστόσο, η Philips δεν το επιβεβαίωσε αυτό. Όπως έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή, το σχέδιο της Philips είναι να λανσάρει μια επίπεδη τηλεόραση OLED 55 ιντσών (και όχι 65 "), αλλά τόνισαν ότι αυτό δεν είναι ακόμη τελεσίδικο.

Η τηλεόραση θα είναι εξοπλισμένη με την πιο προηγμένη επεξεργασία εικόνας της Philips, με την οποία η εταιρεία πιστεύει ότι θα της δώσει ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τις τηλεοράσεις OLED της LG. Από την άποψη των τιμών, η Philips δήλωσε ότι κατά πάσα πιθανότητα θα ταιριάζει ή θα είναι πιο ακριβή από τα μοντέλα της LG.

Οι τηλεοράσεις της Philips στην Ευρώπη παράγονται από την TP Vision. Στις ΗΠΑ, η Philips TV παράγεται από την Funai. Η Funai δεν έχει ακόμη ανακοινώσει σχέδια για να λανσάρει μια τηλεόραση OLED με το εμπορικό σήμα της Philips στις ΗΠΑ.

Η Philips δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει αν η τηλεόραση θα τρέξει το λειτουργικό Android, αλλά αν συμβεί αυτό θα είναι η πρώτη τηλεόραση στην αγορά που θα συνδυάσει OLED με το λογισμικό της Google.

Η Philips δεν είπε κάτι συγκεκριμένο λέγοντας "αργότερα φέτος", αλλά είναι σαφές ότι η τηλεόραση OLED δεν θα είναι μέρος του εαρινού προγράμματος. Αν έπρεπε να μαντέψουμε θα λέγαμε ότι θα ανακοινωθεί σαν το νέο μοντέλο της σειράς 9 στην έκθεση IFA 2016 στο Βερολίνο τον Σεπτέμβριο.

0 σχόλια: