Το Twitter θα ενσωματώσει livestreaming με live video 360 μοιρών.

ο Jack Dorsey, ο επικεφαλής του Twitter
Το Twitter εισάγει το 360 μοιρών live video streaming με
την εφαρμογή Periscope, στην τελευταία της ενημέρωση της καθώς προσπαθεί να αποκρούσει την απειλή από την προσπάθεια live video του Facebook, το Facebook Live.

Το νέο χαρακτηριστικό, που ανακοινώθηκε, δεν θα είναι αρχικά διαθέσιμο σε όλους τους χρήστες. Κατ 'αρχάς, μόνο "σε επιλεγμένους συνεργάτες" που θα είναι σε θέση να κάνουν χρήση του, έγραψε σε ένα blog post ο Alessandro Sabatelli, διευθυντής της εταιρείας AR και VR.

Το Twitter έχει δώσει μια ανανεωμένη έμφαση στις ειδήσεις και ζωντανές εκδηλώσεις, σε περιοχές όπου πάντα ιστορικά επικράτησε έναντι του μεγαλύτερου ανταγωνιστή της το Facebook.

Η δήλωση της είναι "να δώσει σε όλους τη δυνατότητα να δημιουργούν και να μοιράζονται ιδέες και πληροφορίες αμέσως, χωρίς εμπόδια," και περιγράφει τον εαυτό της ακόμα πιο απλά, όπως: "Το τι συμβαίνει."

Το live video είναι ένα βασικό στοιχείο σε αυτές τις προσπάθειες της : το livestreaming με την εφαρμογή Periscope θα ενσωματώσει χαρακτηριστικά στην κύρια εφαρμογή του Twitter, ενθαρρύνοντας τους χρήστες να υιοθετήσουν το νέο χαρακτηριστικό.

Αλλά και το Facebook επενδύει επίσης σημαντικά στο live video, με το όνομά του Facebook Live .Πληρώνει τους συνεργάτες της στα μέσα ενημέρωσης για να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα αυτή και να διαφημιστεί το νέο χαρακτηριστικό. Το Periscope του Twitter κινδυνεύει να επισκιαστεί από τις προσπάθειες του Facebook.

0 σχόλια: