Χορηγήθηκε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στην LG για τα αναδιπλούμενα Smartphone.

το σήμα κατατεθέν της LG
Τώρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, στην LG έχει απονεμηθεί
δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την USPTO για ένα "κινητό τηλέφωνο", το οποίο θα διαθέτει μια νέα δυνατότητα, που θα επιτρέπει το άνω μέρος της συσκευής να διπλώνεται.

Η αίτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας για το αναδιπλούμενο smartphone κατατέθηκε από την LG στις 27 Ιανουαρίου 2015. Ωστόσο, χορηγήθηκε στις 10 Ιαν φέτος.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά; Πλεονεκτήματα των Αναδιπλούμενων συσκευών;

Σύμφωνα με τα σκίτσα του επερχόμενου LG Αναδιπλούμενου smartphone από την USPTO, το άνω μέρος της LG θα μπορεί να είναι πτυσσόμενο. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η συσκευή θα διπλώνει κάθετα, δίνοντας τη συσκευή μια εμπειρία ενός phablet, όταν θα ξεδιπλώνεται. Η συσκευή της LG θα έχει επίσης και στις δύο πλευρές μια οθόνη αφής και με τη μεσαία γραμμή να δείχνει τις ειδοποιήσεις ή το μουσική έλεγχο.

Η συσκευή της LG θα έχει σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων, φωτογραφική μηχανή και κουμπί ενεργοποίησης – απενεργοποίησης, που θα στεγάζεται δίπλα στην «πρόσθετη οθόνη". Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η συσκευή θα μπορούσε, επίσης, να διπλωθεί, όπως μια σκηνή, το οποίο θα είναι αρκετά βολικό, όταν βλέπει κάποιος ταινίες ή τηλεοπτικές εκπομπές.

Όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, η εταιρεία έρευνας αγοράς Strategy Analytics προέβλεψε ότι η αγορά των αναδιπλούμενων smartphone θα αυξηθεί από 2,7 εκατομμύρια συσκευές το 2017 έως 163 εκατ. το 2022.

Έχει αναφερθεί ότι η τεχνολογία των πτυσσόμενων smartphones αναμένεται να είναι πολύ πιο προηγμένη στην περίπτωση της LG, δεδομένου ότι έχει ασχοληθεί με την τεχνολογία των πτυσσόμενων τα τελευταία δύο χρόνια.

Η LG, επίσης, αναμένεται να παράγει πάνω από 100.000 αναδιπλούμενες συσκευές κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2017. Ωστόσο, η LG δεν θα κρατήσει την τεχνολογία της πτυσσόμενης συσκευής στον εαυτό της. Φημολογείται ότι μπορεί η εταιρεία να συνεργάζεται με τη Huawei και την Apple για την πρόοδο της.

0 σχόλια: